Υπάρχει λόγος σοβαρός για να δεις τους φετινούς ημιτελικούς της Eurovision! (pics)

γεροΓιοβάισα
Έφτασε η αγαπημένη εποχή της Eurovision και για τον γεροΓιοβάισα ήρθε τη σωστή στιγμή. Γιούβε από τη μια, ημιτελικοί από την άλλη και η Σβετλάνα ήρεμη δε θα ζητήσει... Μέγαρο!

Ντόμπρι τζεν αξιότιμοι αναγνώστες και στη ζωή να ξέρετε πως δεν υπάρχει μόνο η μπάλα. Φυσικά και δεν το λέω εγώ, η Σβετλάνα προσπαθεί να μου το θυμίζει όταν ξεφεύγω με το ποδόσφαιρο και όταν θέλει να την πάω στο Μέγαρο!

Τι «Λίμνη των Κύκνων», τι «Καρυοθραύστη» έχουν δει τα ματάκια μου στη Μόσχα, μέχρι και στο Χοροθέατρο Γκζελ έχω πάει... Τι πληρώνω ο άτυχος για να μπορώ να βλέπω μπάλα με την ηρεμία μου! Ηθελε και σήμερα Μέγαρο, αλλά έχει Γιούβεεε και ζούμε ιστορικές στιγμές σύντροφοι! Κι επειδή υπάρχει θεός του ποδοσφαίρου, το φέρε έτσι ώστε να χουμε και Εurovision και η Σβετλάνα αγαπά το τραγούδι. Περιμένω κι από τους Ουκρανούς να αγαπήσουν τη μουσική και να επιτρέψουν στη Σαμαΐλοβα μας και τη ρομαντική της μπαλάντα «Flame is burning» να συμμετάσχει κανονικά! Γιατί αλλιώς... Εγώ πάντως το έψαξα καλά, ώστε η Σβετλάνα να «κολλήσει» και χωρίς Ρωσία. Τι κάνω ρε Γιούβε για σένα...

Την αίγλη του παρελθόντος μπορεί να μην την έχει, η Ελλάδα μπορεί πλέον να μη δίνει τόση σημασία στον θεσμό, ωστόσο η Eurovision παραμένει κάθε Μάιο το Νο. 1 τραγουδιστικό event στην Ευρώπη.

Α, και στην Αυστραλία, αλήθεια λέμε.

Ναι, ναι η χώρα της Ωκεανίας συμμετέχει για ακόμα μια χρονιά στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού και μάλιστα φαντάζει εκ των φαβορί για συμμετοχή στον τελικό.

Αν και μεγάλο ρίσκο, η πρωτιά της στον πρώτο ημιτελικό δίνει 13.00 απόδοση. Πρόκειται για το έκτο φαβορί, πίσω από την Ελλάδα και την Demy!

Το «This is love» το βρίσκουμε στο 10.00 απόδοση για πρωτιά και αν είσαι... μερακλής ποντάρεις στην υπέροχη Demy.

Αν πάλι είσαι άνθρωπος για τα... στανταράκια, τότε σου έχουμε τις σωστές επιλογές! Απόλυτο φαβορί για πρωτιά στον πρώτο ημιτελικό φαντάζει η Πορτογαλία!

Ο Salvador Sobral και το «Amar pelos dois» φιγουράρει πρώτο με απόδοση 3.25.

Όμως υπάρχει μίνι... ντέρμπι για την πρωτιά, με την Αρμενία και το «Fly with me» να βρίσκεται λίγο πιο πίσω με απόδοση 3.50, αξίζει να το προτιμήσεις!

Πάνω από την Ελλάδα μας όμως, υπάρχουν ακόμα δύο συμμετοχές. Αυτή της Σουηδίας που με το «I can't go on» την βρίσκουμε στο 4.75 απόδοση και του Αζερμπαϊτζάν, με απόδοση 9.00 για το «Skeletons».

Τώρα αν θες να ποντάρεις στην Κύπρο; Καλό θα ήταν να το αποφύγεις... Πρωτιά δεν φαίνεται με τίποτα στον ημιτελικό για το «Gravity» και τον Hovig, κάτι που αποδεικνύεται και από την απόδοση που είναι στο 101.00!

Πάμε τώρα όμως και στον δεύτερο ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στην Ουκρανία.

Το απόλυτο φαβορί, όχι μόνο του ημιτελικού αλλά και του τελικού, είναι η Βουλγαρία!

Ο γεννημένος το 2000 (!!!) Κριστιάν Κοστόφ και το «Beautiful Mess» με 1.72 απόδοση, φαίνεται πως θα περάσει χωρίς... αντίπαλο στον τελικό!

Τώρα αν είσαι άνθρωπος του ρίσκου, η Ρουμανία και το «Yodel it!» σε περιμένει με απόδοση 7.00, όπως και η Δανία με την Ολλανδία που με απόδοση 8.00 για την πρωτιά, φαίνεται πως σίγουρα θα είναι στον τελικό.

Τώρα για πρώτη θέση το χέρι μας στη φωτιά δεν το βάζουμε...

Την πεντάδα των... φαβορί για τον δεύτερο ημιτελικό κλείνει η Εσθονία με το «Verona» και απόδοση για την πρωτιά στον ημιτελικό στο 10.00!

Και κλείνοντας, ευχόμαστε να το ευχαριστηθείτε. Να περάσετε καλά το βράδυ της Τρίτης και της Πέμπτης και για το Σάββατο, εδώ είμαστε θα τα ξαναπούμε ενόψει τελικού. Α, μην ξεχάσω... Μακάρι η εικόνα από την περσινή μας συμμετοχή να είναι... οδηγός για το αύριο! ΔΕΝ!