Το μήνυμα του Ιακωβίδη έχει συγκεκριμένο παραλήπτη

Το μήνυμα του Ιακωβίδη έχει συγκεκριμένο παραλήπτη

bet365

Το Gazzetta γράφει για το ξέσπασμα του Θοδωρή Ιακωβίδη που συγκίνησε όλη την Ελλάδα και αναλύει σε ποιον απευθυνόταν, που δεν είναι άλλος από το ελληνικό κράτος.

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης συγκίνησε τους πάντες, με τα δάκρυα μετά τον αγώνα του στην άρση βαρών των Ολυμπιακών Αγώνων και την ανακοίνωση του ότι σταματάει τον αθλητισμό.

Μιλώντας στο Gazzetta τόνισε ότι βάζει τέλος σε μία καριέρα 19 ετών καθώς δεν μπορεί να συνδυάσει άλλο την εργασία του με τον αθλητισμό υψηλού επιπέδου. Όπως είπε, μετά το 2011 δεν μπόρεσε ποτέ να είναι 100% επικεντρωμένος στην άρση βαρών και η πίεση που είχε χτυπούσε κόκκινο!

Στην ίδια συνέντευξη του ξεκαθάρισε απόλυτα ποιον εννοεί: «Με τις υπάρχουσες συνθήκες το κεφάλαιο αθλητισμός έχει κλείσει. Μακάρι να αλλάξει κάτι από πλευράς κρατικής ενίσχυσης για να μπορέσω να συνεχίσω».

Για να μην παρεξηγηθεί μάλιστα ο κορυφαίος Ελληνας αρσιβαρίστας, ξεκαθάρισε ότι δεν μιλά μόνο για ενίσχυση του εαυτού, αλλά συνολική ενίσχυση από την Πολιτεία του αθλήματος της άρσης βαρών.

Επίσης εξαίρεσε ξεκάθαρα την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή η οποία θα του δώσει 10.000 ευρώ για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως και σε όλους τους αθλητές που ταξίδεψαν, ενώ τον έχει συμπεριλάβει και στην μηνιαία ενίσχυση που δίνει το Olympic Solidarity της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

Μακάρι ο ντόρος που έχει δημιουργηθεί γύρω από τον ίδιο και όσα δήλωσε, να αλλάξουν τη στάση της Πολιτείας απέναντι στον αθλητισμό!

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.