Επιστροφή στη δράση για το Coca-Cola Cup (pics)

Gazzetta team
Το Coca-Cola Cup επέστρεψε κι έκανε... ποδαρικό στο Αγρίνιο!

Η επιστροφή του Coca-Cola Cup στη δράση, ήρθε στο Αγρίνιο. Στην αιτωλική πόλη, το πρώτο τουρνουά του νέου έτους, είχε όλα τα στοιχεία που κάνουν τα τουρνουά του Coca-Cola Cup, αναγνωρίσιμα σε όλους. Πολύς κόσμος στο γήπεδο, αλλά και στις εξέδρες, για να παρακολουθήσουν τα συναρπαστικά παιχνίδια, σε ένα σαββατοκύριακο γεμάτο συγκινήσεις και μπάλα...

Η συννεφιά και το ψιλόβροχο δεν εμπόδισαν την αθρόα προσέλευση των νέων της πόλης, που -από πέρσι- περίμεναν την διεξαγωγή του τουρνουά για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Παίχθηκε σπουδαίο ποδόσφαιρο, με πολλά παιχνίδια να κρίνονται στα πέναλτι, συνεχόμενες ανατροπές και τους τερματοφύλακες σε πρωταγωνστικό ρόλο. Ένας απ' αυτούς, άλλωστε, ο Θέμης Λιάπης, αναδείχθηκε και MVP της κατηγορίας 15-16 ετών.

Οι ομάδες που κέρδισαν την πρόκριση τους στους Περιφερειακούς Τελικούς της Δυτικής Ελλάδας και οι νεαροί ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν και επιβραβεύτηκαν από την adidas με ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια είναι:

Κατηγορία 13-14 ετών

1. ΠΙΤΟΓΥΡΙΑΚΟΣ

2. ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

MVP: Χαρίλαος Κοσμάς (adidas X15)

Κατηγορία 15-16 ετών

1. PANE TEAM

2. ΡΗΓΑΝΑΣ

ΜVP: Θέμης Λιάπης (adidas ACE15)

Κατηγορία 17-19 ετών

1. ΗΡΑΚΛΗΣ

2. ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ

MVP: Βασίλης Ταταράκης (adidas X15)

Ταυτόχρονα σε Ιωάννινα και Πρέβεζα

Η επίσκεψη στο Αγρίνιο ήταν η πρώτη του Coca-Cola Cup, για φέτος, στη Δυτική Ελλάδα. Θα ακολουθήσουν τα τουρνουά σε Ιωάννινα και Πρέβεζα, πριν διεξαχθούν οι τελικοί της περιφέρειας στους οποίους προκρίθηκαν ήδη οι δύο πρώτοι κάθε κατηγορίας από τις μάχες του Αγρινίου.

Τα γήπεδα Μηλιώνη στα Ιωάννινα είναι ο επόμενος σταθμός για το το τουρνουά, η συμμετοχή στο οποίο είναι εντελώς δωρεάν και δεν έχει κανένα περιορισμό, πλην της επαγγελματικής ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Ταυτόχρονα με τα Ιωάννινα, το Coca-Cola Cup θα διεξαχθεί και στην Πρέβεζα στις εγκαταστάσεις “Αθλόπολις”. Όλα αυτά το διήμερο 16-17 Ιανουαρίου.

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής του Coca-Cola Cup μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.grassroots.gr όπου εκτός των άλλων θα βρείτε το πλήρες πρόγραμμα, καθώς και τη φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής στο τουρνουά.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα του τουρνουά στο facebook: www.facebook.com/CopaCocaCola.gr