Μένει και ο Πρίντεζης

Αντώνης Κατσίκης
Παίκτης του Ολυμπιακού θα παραμείνει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, για τα επόμενα τρία χρόνια ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο Έλληνας φόργουορντ φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τους Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδος.

Ο 27χρονος φόργουορντ είχε πρόταση από την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ έναντι 3,6 εκατομμυρίων ευρώ για τρία χρόνια με τους ανθρώπους της τουρκικής ομάδας να έχουν ξεκαθαρίσει πως θα περιμένουν την απάντηση του ως το βράδυ της Δευτέρας (9/7). Αυτή, όμως, θα είναι αρνητική μιας και ο διεθνής φόργουορντ φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Πειραιά και έτσι μετά τον Έισι Λο θα ανανεώσει και αυτός τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

Τις προηγούμενες ημέρες εγινε συνάντηση με τον εκπρόσωπο του «Πριντ», Γιώργο Δημητρόπουλο, η απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών... μειώθηκε, η διοίκηση του Ολυμπιακού έφτασε κοντά στα "θέλω" του Έλληνα παίκτη και αυτός φέρεται να αποδέχτηκε την πρόταση τους και έτσι θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά για τα επόμενα τρία χρόνια. Δεν αποκλείεται μάλιστα και εντός της ημέρας (9/7) να υπάρξει και ανακοίνωση που θα επισημοποιεί τη συμφωνία των δύο πλευρών.