Απόλλων Σμύρνης: Με φόντο την πρόκριση στους τελικούς στο Challenger Cup

Newsroom
Ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξενεί την Τενερίφη με στόχο την ανατροπή της ήττας με 11-10 στην Ισπανία και την πρόκριση στους τελικούς του Challenger Cup.

Ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση ιστορίας του, το βράδυ της Τετάρτης (22/3, 20:00, LEN TV) φιλοξενεί στο «Σεράφειο» την ισπανική Τενερίφη, με φόντο την πρόκριση στους τελικούς του Challenger Cup.

H ελληνική ομάδα στην τετράχρονη παρουσία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, διεκδικεί την είσοδό του σε έναν ευρωπαϊκό τελικό, θα το πετύχει εφόσον ανατρέψει την ήττα με 11-10 στον πρώτο ημιτελικό, της 1ης Μαρτίου.

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε πάρα πολύ σκληρή άμυνα, αλλά και να είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι στην επίθεση. Νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι παίρνοντας, κυρίως, αρκετή ενέργεια από την άμυνά μας» δήλωσε ο τεχνικός του, Νίκος Δεληγιάννης.

«Η ελληνική κόλαση μας περιμένει. Ονειρευτήκαμε, παλέψαμε για να φτάσουμε ως εδώ, να είμαστε ένα βήμα μακριά από το να γράψουμε ιστορία φτάνοντας στον τελικό» ήταν η χθεσινή ανάρτηση της ισπανικής ομάδας στα social media, με τον τεχνικό και παίκτη Άλμπερτ Εσπανιόλ σε δηλώσεις του να ζητά «μέγιστη συγκέντρωση».

Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών η ΕΝΚΑ Κωνσταντινούπολης φιλοξενεί την ισπανική Τεράσα (17:30), με την τουρκική ομάδα να έχει ηττηθεί 15-12 στο πρώτο παιχνίδι.