Το Agrinio Santa Run επιστρέφει στις 29/12!

Newsroom
Μπορεί καθημερινά να βιώνουμε την μαυρίλα της πανδημίας, όμως πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων και στο Αγρίνιο αποφάσισαν να δώσουν χρώμα ώστε να αλλάξει η διάθεση. Το Agrinio Santa Run 2021 είναι η λύση!

Μια γιορτή που από την πρώτη χρονιά που οργανώθηκε την αγκάλιασε για τα καλά όλη η πόλη, αλλά η πανδημία του κορονοϊού έβαλε τα δικά της εμπόδια. Όμως η ζωή συνεχίζεται και παρά τα προβλήματα πρέπει να ξαναβρεί το χρώμα της και την διάθεση, ειδικά μέσα στις μέρες των Χριστουγέννων.

Για τον λόγο αυτό ήδη ανακοινώθηκαν οι ετοιμασίες για το Agrinio Santa Run 2021 με την ελπίδα ότι κι αυτή την φορά ο κόσμος της πόλης, μικρός και μεγάλος, θα ανταποκριθεί!

Το Agrinio Santa Run επιστρέφει στις 29 Δεκεμβρίου 2021 πιο οργανωμένο και μεγαλύτερο από ποτέ με χρηματικά έπαθλα για τους 3 πρώτους της κάθε κατηγορίας που θα τερματίσουν,ηλεκτρονική χρονομέτρηση, δώρα για τα παιδιά, αλλά και ζωντανή μουσική από μπάντα της πόλης. Φυσικά και αυτή την φορά ο στόχος είναι ιερός αφού οι συμμετέχοντες θα τρέξουν για τα παιδιά της Ελεπαπ και για την αξία της αιμοδοσίας.

Οι διοργανωτές του “AGRINIO SANTA RUN 2021” (Unbroken Gym - Φιλαθλητικός Σύλλογος Αγρινίου Scoufaki suburban coffee house Elepap Agriniou Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου) τις επόμενες ημέρες θα κάνουν γνωστές και τις λεπτομέρειες για το σπουδαίο event.