Ένα ποδόσφαιρο μόνο... επεισόδια (vids)

Gazzetta team
Ένα ποδόσφαιρο μόνο... επεισόδια (vids)

bet365

Σε λιγότερες από 48 ώρες το ελληνικό ποδόσφαιρο μέτρησε πάλι τις πληγές του μιας και είχαμε επεισόδια σε τέσσερα γήπεδα!

Στο «Ελ Πάσο» ένας άνθρωπος ξύπνησε στο νοσοκομείο. Ο γενικός αρχηγός της Προοδευτική, δέχτηκε επίθεση από τα ΜΑΤ εντελώς αναίτια, όπως κι ο ίδιος δήλωσε στο gazzetta.gr. Στον Μυλοπόταμο, οπαδοί εκμεταλλεύτηκαν την απουσία της Αστυνομίας και μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο χτυπούσαν όποιον έβρισκαν, βάσει των δηλώσεων του Πάρη Ανδράλα.

Στις Ζωσιμάδες, οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν ντου και δημιουργήθηκαν επεισόδια και στο Καραϊσκάκης κορυφώθηκε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο... μπάλα με νέα επεισόδια. Οπαδοί και αστυνομία ξανά στη... μάχη και φυσικά πρωταγωνιστές τα χημικά, τα καδρόνια, τα σπασμένα καθίσματα και τα γκλοπ.

Ας δούμε τί συνέβη μερικές ώρες πίσω...

Εθνικός-Προοδευτική

Όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι να φτάσουμε στο 82'. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν με πέναλτι, στην εξέδρα υπάρχουν λεκτικές αντιδικίες και τα ΜΑΤ, «εντελώς αναίτια» όπως δήλωσε στο gazzetta.gr ο γενικός αρχηγός των «βυσσινί» Βαγγέλης Ντάγκας, επιτέθηκαν στον κόσμο των φιλοξενούμενων. Μάλιστα, ο Ντάγκας ξύπνησε στο νοσοκομείο και ευτυχώς δεν υπέστη κάτι σοβαρό από τα χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα.

Μυλοπόταμος-Φωστήρας

Ο προπονητής του «φονέα των γιγάντων», Πάρης Ανδράλας, κατήγγειλε σοβαρά επεισόδια ευχαριστώντας τω Θεώ που αυτός κι οι παίκτες του επέστρεψαν ζωντανοί σπίτι του.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Το παιχνίδι περνάει σε δεύτερη μοίρα, όμως οι παίκτες έδειξαν ότι είναι άντρες και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Έκαναν τεράστια προσπάθεια και στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και με αυτό που βίωσαν μετά τη λήξη του ματς. Όσον αφορά τα γεγονότα πήγε το ποδόσφαιρο 100 χρόνια πίσω. Μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και βαρούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Ανεπαρκής αστυνομία, ενώ στην αρχή ο κόσμος δεν μας άφησε να μπούμε στο γήπεδο. Ημασταν στο πούλμαν μέχρι τις 14.50 και αφού βγήκαμε ζωντανοί από αυτή τη ζούγκλα πρέπει να ευχαριστούμε το Θεό που γυρίσαμε στις οικογένειας μας».

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ

Πετροπόλεμος, σπασμένα καθίσματα, δακρυγόνα και ντου 200-300 οπαδών του ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο, με αποτέλεσμα φίλαθλοι του ΠΑΣ που είχαν διαρκείας να μην κάτσουν στη θέση τους. Μάλιστα, από τους 2.000 οπαδούς του «δικέφαλου του Βορρά» που βρέθηκαν στις «Ζωσιμάδες» οι περίπου 700 μόνο είχαν εισιτήριο. Οι άλλοι μπήκαν με το «έτσι θέλω».

Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Καδρόνια, κουκούλες, καθίσματα και φωτοβολίδες έκαναν την εμφάνισή τους στο «Καραϊσκάκης» και προκλήθηκαν επεισόδια με τα ΜΑΤ, που υποχώρησαν προς την φυσούνα, ενώ έγινε εκτεταμένη χρήση χημικών. Ο Ολυμπιακός έκανε επίσημη καταγγελία στο Υπουργείο για την προκλητική στάση της Αστυνομίας ενώ ο διευθυντής επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, δήλωσε πως «τους παρακαλάγαμε να μην πετάξουν δακρυγόνα, με την αποστολή της ΑΕΚ να φεύγει κανονικά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα