To πρωτάθλημα αρχίζει με... Gazzetta Weekend Journal!

Gazzetta team
To πρωτάθλημα αρχίζει με... Gazzetta Weekend Journal!

bet365

Το Gazzetta Weekend Journal επιστρέφει για ένα ακόμα Σάββατο, παρέα με την Super League. Φυσικά, τα θέματά του δεν μένουν μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Το ελληνικό Πρωτάθλημα αρχίζει ξανά και το Gazzetta Weekend Journal είναι εδώ για να σας εξηγήσει τους λόγους που αναμένεται να είναι το καλύτερο της πενταετίας! Συνεχίζοντας σε ρυθμούς Super League,το εβδομαδιαίο περιοδικό του Gazzetta παρουσιάζει την καλύτερη μεταγραφική 11άδα του φετινού καλοκαιριού!

Δεν μένει όμως εκεί. Αποκλειστική videoσυνέντευξη με μία από τις πιο... ανερχόμενες πορνοστάρ της εποχής μας, η οποία μιλάει για Ελλάδα! Φέρνει στο φως οικονομικά στοιχεία που προκύπτουν από τους τραυματισμούς της Premier League και μεταφέρει γνωστά τραγούδια στα γήπεδα!

Με τις εκλογές να έρχονται, παρουσιάζει 10+1 δημοσιογράφους που θα έκαναν κόμμα, καθώς και την πιο τρομακτική φιγούρα της Bundesliga! Εκλεκτός καλεσμένος ο Ερνέστο Βαλβέρδε που έγραψε ιστορία στο Μπιλμπάο και η... δική μας Μαρία Κορινθίου!

Οι παίκτες που αγνοήθηκαν από την Dream Team, τα πανιά στο Αιγαίο πέλαγος, ο πρώην παίκτης του Άρη που έθεσε εαυτόν στις υπηρεσίες της κοινωνίας, καθώς και τα... άλογα του Χόλιγουντ!

Το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, αλλά το Gazzetta Weekend Journal δεν τελειώνει ποτέ. Η καλύτερη συντροφιά για σπίτι, γραφείο, παραλία!

Κάντε κλικ στο πρωτοσέλιδο και μεταφερθείτε στο νέο τεύχος!

 

Τελευταία Νέα