Το πρόγραμμα της 30ής αγωνιστικής της Super League

Το πρόγραμμα της 30ής αγωνιστικής της Super League

bet365

Ο Ολυμπιακός θέλει να έρθει ακόμη πιο κοντά με την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματός του με νίκη επί του ΠΑΣ στα Γιάννενα, ενώ ο ΠΑΟΚ ψάχνει εκδίκηση απέναντι στην Ξάνθη στην Τούμπα.

Μετά τη νίκη του Πλατανιά επί της Βέροιας και το 2-2 του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης, το πρόγραμμα της 30ής αγωνιστικής της Super League συνεχίζεται με άλλες τέσσερις αναμετρήσεις.

Στις 15:00, ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Παναιτωλικό.Η μεν ομάδα της Πλατείας θέλει τους τρεις βαθμούς για να έρθει ακόμη πιο κοντά με τη σωτηρία της, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν χάσει το προβάδισμα που είχαν για τα πλέι οφ και με πιθανή σημερινή νίκη δείχνουν ότι δεν έχουν ρίξει λευκή πετσέτα.

Το θετικό για το Μαρίνο Ουζουνίδη είναι ότι υπολογίζει στον Απόστολο Γιάννου, αλλά δεν υπολογίζει στους Ιμπαγάσα, Πάνο και Μουζακίτη.

Από την άλλη, στα σχέδια του Μάκη Χάβου έχει επιστρέψει ο Βιγιαφάνιες ύστερα από απουσία του 1,5 μήνα.


Στις 17:15 ο Εργοτέλης φιλοξενεί τον Πανθρακικό. Οι Κρητικοί θέλουν μόνο τη νίκη, για να διατηρήσουν «ζεστή» την ελπίδα της παραμονής. Σε αντίθετη περίπτωση θα βρίσκονται κοντά στον υποβιβασμό. Κι οι φιλοξενούμενοι έχουν τον ίδιο στόχο, που βέβαια με 34 βαθμούς είναι σε σαφώς πολύ καλύτερη θέση από το σημερινό τους αντίπαλο.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης δεν υπολογίζει στον Χαντί που αποχώρησε με διάστρεμμα από την χθεσινή προπόνηση, ενώ εκτός πλάνων είναι κι οι Σαράνοφ, Γιοβάνοβιτς και Μπουρσέλης. Το θετικό για τον Μανουέλ Ρόλα είναι πως θα έχει στη διάθεσή του τον Ιγκόρ. Το ίδιο όμως δεν συμβαίνει και με το Λαδάκη, που δεν ακολούθησε την αποστολή στην Αθήνα.


Στον ΠΑΟΚ δεν έχουν... ξεχάσει το κάζο της Ξάνθης στον πρώτο γύρο και θα ψάξουν για... εκδίκηση στην έδρα τους στις 17:15.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν υπολογίζει στους Ρικάρντο Κόστα, Μαντούρο, Γιακουμή και Σαλπιγγίδη. Όσον αφορά στα σημερινά του πλάνα Κάτσε και Νομπόα αναμένεται να δεσπόζουν στον χώρο του κέντρου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, έχοντας πάρει στην αποστολή του 18 παίκτες.


Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το ματς ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο τη νίκη για να έρθουν ακόμη πιο κοντά με την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους. Ο Περέιρα δεν υπολογίζει στους Μανιάτη, Μήτρογλου, Ελαμπντελαουί και Στρέζο που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, όπως και ο Ντουρμάζ ο οποίος προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, ενώ ο Αφελάι έχει εξασφαλίσει άδεια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει στην ίδια 11άδα Φορτούνη και Τσόρι με τον Χάρα στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη, ο Γιάννης Πετράκης, δεν υπολογίζει στον Κοροβέση που θα εκτίσει την ποινή του με τον Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα της 30ής αγωνιστικής της Super League:

4/4

Καλλονή - Νίκη Βόλου 3-0 (άνευ αγώνα)

Λεβαδειακός - OΦΗ

Πλατανιάς - Βέροια 1-0

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης

5/4

Πανιώνιος - Παναιτωλικός

Εργοτέλης - Πανθρακικός

ΠΑΟΚ - Skoda Ξάνθη

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός

6/4

Ατρόμητος - Κέρκυρα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα