Ολυμπιακοί Αγώνες: Παρουσιάστηκαν οι στολές της Team Hellas για το «Παρίσι 2024»

Δημήτρης Ντζάνης
Η Αλεξάνδρα Ασημάκη

bet365

Οι στολές που θα φορέσουν τα μέλη της Team Hellas που θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Σε ειδική εκδήλωση στο Αμφιθέατρο της ΕΟΕ παρουσιάστηκαν οι στολές της Team Hellas για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Τρεις αθλητές και τρεις αθλήτριες έπαιξαν τον ρόλο των μοντέλων, φορώντας τα ρούχα της εταιρείας αθλητικού ρουχισμού 4F. Στην εκδήλωση έγινε επίσης η παρουσίαση των νέων στολών των Ιερειών, δημιουργία της διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Μαίρης Κατράντζου.

Σε ρόλο μοντέλου οι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες Ευαγγελία Πλατανιώτη (καλλιτεχνική κολύμβηση), Αλεξάνδρα Ασημάκη (υδατοσφαίριση), Χριστίνα Μπούρμπου (κωπηλασία), Στέφανος Ντούσκος (κωπηλασία), Δημήτρης Μάρκος (κολύμβηση) και Μάνος Ζερδεβάς (υδατοσφαίριση).

ntouskos

Η Ολυμπιακή φλόγα θα ανάψει στις 16 Απριλίου στην Aρχαία Ολυμπία, γενέτειρα των Αγώνων. Σε μια παραδοσιακή τελετή, η ηθοποιός Μαίρη Μηνά που θα υποδυθεί την Πρωθιέρεια για πρώτη φορά, θα χρησιμοποιήσει ένα κοίλο κάτοπτρο και τις ακτίνες του ήλιου για να ανάψει τη δάδα.

Μετά την παραδοσιακή Τελετή Αφής, η Πρωθιέρεια θα παραδώσει τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο, τον Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας Στέφανο Ντούσκο, στην άκρη του αρχαίου Ολυμπιακού σταδίου για την έναρξη της ελληνικής σκυταλοδρομίας των 11 ημερών.

@Photo credits: INTIME, Στέλιος Βολιτάκης
 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα