Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρόταση γάμου στη μικτή ζώνη, η αθλήτρια είπε το «ναι», ενώ το 2010 είχε απαντήσει αρνητικά! (vid)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρόταση γάμου στη μικτή ζώνη, η αθλήτρια είπε το «ναι», ενώ το 2010 είχε απαντήσει αρνητικά! (vid)

bet365

Αν δεν πετύχεις με την πρώτη φορά, δοκίμασε ξανά! Ο Αργεντινός προπονητής, Λούκας Γκιγέρμο Σαουσέντο έκανε πρόταση γάμου στην αθλήτρια και σύντροφό του, Μαρία Μπέλεν Πέρες Μορίς, στη μικτή ζώνη. Ευτυχώς γι' αυτόν δέχτηκε, αφού πριν 11 χρόνια σε παρόμοιο σκηνικό είχε πει «όχι»!

Η στιγμή ήταν άβολη. Αλλά άξιζε η προσπάθεια. Η Μαρία Μπέλεν Πέρες Μορίς, από την Αργεντινή,. μόλις είχε αποκλειστεί από τη συνέχεια του αγωνίσματος της ξιφασκίας, στην 3η συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Και έκανε δηλώσεις.

Ο σύντροφος και προπονητής της, Λούκας Γκιγέρμο Σαουσέντο εμφανίστηκε από πίσω της, κρατώντας ένα χαρτί με ιαπωνικά ιδεογράμματα. Μόλις γονάτισε, όλοι κατάλαβαν τι εννοούσε! Η Μορίς έβαλε τα κλάματα και αποδέχτηκε την πρόταση ζωής.

Μόνο που η σχέση των δύο πάει πίσω μέχρι το 2010. Τότε ο Λούκας Γκιγέρμο Σαουσέντο είχε δοκιμάσει ξανά, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ξιφασκίας. Και η προσπάθεια δεν είχε επιτυχία.

Αυτή είναι η δεύτερη πρόταση γάμου στους Αγώνες του Τόκιο, αφού προηγήθηκε ο Γερμανός ποδοσφαιριστής Μαξ Κρούζε, μετά τη νίκη της χώρας του επί της Σαουδικής Αραβίας.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα