Οι αποφάσεις του ΔΣ της ΕΣΑΠ

Οι αποφάσεις του ΔΣ της ΕΣΑΠ

Οι αποφάσεις του ΔΣ της ΕΣΑΠ

Εκτός της έδρας του League Cup στην συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ συζητήθηκαν θέματα προγραμματισμού, αλλά και μεταγραφών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Στην 142η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. συζητήθηκαν λήφθηκαν οι ακόλουθες αποφάσεις:

Συζητήθηκαν θέματα προγραμματισμού των αγωνιστικών του Β΄γύρου και των πλέι οφ / πλέι άουτ του πρωταθλήματος Volley League 2019-20.

Εγινε ανάλυση ενημέρωση του Διοικητικού Συμβουλίου των αποτελεσμάτων και συμπερασμάτων των συναντήσεων της ΕΣΑΠ με την επιτροπή μάρκετινγκ και τη νομική επιτροπή και αποφασίστηκε τα συμπεράσματα των συγκεκριμένων επιτροπών όπως και της αγωνιστικής επιτροπής που θα συνεδριάσει την πρώτη εβδομάδα του Φεβαρουαρίου να τεθούν στην 143η συνεδρίαση του Δ.Σ.

Έγινε παρουσίαση των αποτελεσμάτων των μεταδόσεων Live Streaming από την Ε.Σ.Α.Π. στον Α΄γύρο. Παρουσιάστηκαν αναλυτικά στοιχεία θέασης που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και αποφασίστηκε ομόφωνα να συνεχιστεί και να αναβαθμιστεί η παραγωγή των παραγωγών της Ε.Σ.Α.Π.

Συζητήθηκαν ζητήματα μεταγραφών για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Αποφασίστηκε να γίνει συνάντηση της ΕΣΑΠ με ΕΟΠΕ και ΠΑΣΑΠ για να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα των εργασιών της επιτροπής μάρκετινγκ και της νομικής επιτροπής.

Συζητήθηκαν νομικά θέματα που αφορούν στην προκήρυξη του πρωταθλήματος Volley League 2019-20.

Εγινε πρώτη συζήτηση σχετικά με τα κριτήρια συμμετοχής στο πρωτάθλημα Volley League 2020-21 και τη φιλοσοφία που πρέπει να διέπει την ΕΣΑΠ και τα μέλη της σε σχέση με το νέο επαγγελματικό πρωτάθημα και γενικότερα για το μέλλον της αμοιβόμενης πετοσφαίρισης.

Πριν από την έναρξης της 142ης συνεδρίασης κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα. Το φλουρί έπεσε στο κομμάτι της ΕΣΑΠ. Εγινε κλήρωση για το παραδοσιακό δώρο που ήταν μπάλες και τυχερό ήταν το Τ.Α.Α. Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός».