Ολυμπιακοί Αγώνες: Άνετα στον τελικό οι ΗΠΑ, πάει να γράψει ιστορία ο Κίραλι (vids)

Φώτης Καρακούσης
Ολυμπιακοί Αγώνες: Άνετα στον τελικό οι ΗΠΑ, πάει να γράψει ιστορία ο Κίραλι (vids)

bet365

Χωρίς να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα, η Αμερική επικράτησε της Σερβίας με 3-0 και προκρίθηκε στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων. Εκεί όπου Κίραλι (προπονητής) πάει να πάρει το τέταρτο χρυσό του.

Πραγματοποιώντας εμφατική εμφάνιση και χωρίς να αφήσει το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλό της, η Αμερική κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων. Τα κορίτσια του Καρτς Κίραλι επικράτησαν της Σερβίας με 3-0 (19-25, 15-25, 23-25) και θα περιμένουν τον αγώνα της Κορέας με την Βραζιλία για να μάθουν τον αντίπαλό τους.

Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Κίραλι

Αν οι Αμερικάνες καταφέρουν να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο, ο Καρτς Κίραλι, αυτός ο τεράστιος θρύλος του αθλήματος θα έχει καταφέρει κάτι μοναδικό. Θα έχει κατακτήσει το 4ο χρυσό, από τα οποία τα δύο θα είναι στη σάλα, το ένα στο μπιτς βόλεϊ και το τελευταίο στη σάλα, αλλά ως προπονητής!!!

Στα του αγώνα ειδικά στα δύο πρώτα σετ η διαφορά ήταν τέτοια που δεν άφηνε το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης. Οι Αμερικανίδες ήταν καλύτερες σε όλους τους τομείς, έχοντας απέναντί τους μια εντελώς μονοδιάστατη Σερβία που τα περίμενε όλα από την Μπόσκοβιτς. Η Σέρβα βέβαια πήγε να πάρει μόνη της το τρίτο σετ και να βάλει την ομάδα της πάλι στο παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφερε με τις ΗΠΑ να κατακτούν τη νίκη, να εξασφαλίζουν το μετάλλιο και να πάνε στον τελικό για να πάρουν το χρυσό.

Πρώτη σκόρερ για τις νικήτριες ήταν η Ντρέους που είχε 17 πόντους και την ακολούθησε η Λάρσον με 15. Για τις ηττημένες η Μπόσκοβιτς κέρδισε 19 πόντους, αλλά ήταν απελπιστικά μόνη.

serbia

usa

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα