«Μάχη» για να ταξιδέψει και να αγωνιστεί η Ευαγγελία Πλατανιώτη!

«Μάχη» για να ταξιδέψει και να αγωνιστεί η Ευαγγελία Πλατανιώτη!

bet365

Σε ένα απίθανο αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί η Ελληνική Κολυμβητική Ομοσπονδία ώστε τελικά η Ευαγγελία Πλατανιώτη να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η οποία αρχικά δεν είχε ταξιδέψει στο Τόκιο λόγω κορονοϊού.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η πρωταθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης λίγο πριν αναχωρήσει για το Τόκιο, βρέθηκε θετική στον covid-19.
Η Πλατανιώτη έχει συμπτώματα (δέκατα) και έπρεπε να μείνει στην Αθήνα, πράγμα που σήμαινε ότι θα έχανε τη συμμετοχή στους Αγώνες ως το ντουέτο με την Εβελίνα Παπάζογλου. Τελικά φαίνεται πως υπάρχει... χαραμάδα στο όνειρο της Πλατανιώτη για παρουσία στους Ολυμπιακούς.

Τα νέα covid τεστ που έκανε η Ελληνίδα αθλήτρια είναι αρνητικά και με την βοήθεια της ΚΟΕ πρόκειται να ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας και να δηλωθεί ώστε να πάρει μέρος τόσο στο ομαδικό πρόγραμμα, όσο και στο ντουέτο. Βέβαια πρέπει όλα τα παραπάνω να γίνουν αποδεκτά αφού δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πόσο αυστηρό είναι το πρωτόκολλο για τον κορονοϊό, τόσο στην Ιαπωνία, όσο και στο καθεστώς των αεροπορικών εταιριών!

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα