Μητέρα Τεντόγλου: «Είμαι έτοιμη να καταρρεύσω από χαρά και συγκίνηση» (vid)

Μητέρα Τεντόγλου: «Είμαι έτοιμη να καταρρεύσω από χαρά και συγκίνηση» (vid)

bet365

Η μητέρα του Μίλτου Τεντόγλου μίλησε για το χρυσό μετάλλιο του γιου της.

H μητέρα του Μίλτου Τεντόγλου δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία της για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε ο γιος της στο Τόκιο.

Η Ιωάννα Παπαδημητρίου, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, είπε πως κόντεψε να... φύγει η καρδιά της από την θέση της με την εξέλιξη που είχε ο αγώνας, αλλά στο τέλος... σήκωσαν στο πόδι τα Γρεβενά.

«Είμαι ευτυχισμένη, αλλά μετά από τόση ένταση λόγω του αγώνα είμαι έτοιμη να καταρρεύσω από χαρά και συγκίνηση. Περίμενα αυτό το άλμα και κάτι παραπάνω. Όπως και το χρυσό. Δεν το λέγαμε βέβαια, αλλά μέσα μου το πίστευα εδώ και καιρό. Και είμαι χαρούμενη που τα κατάφερε. Ήταν δύσκολος αγώνας και περίεργος και ήταν και λίγο τυχερός. Σκληροί οι Ολυμπιακοί Αγώνες με μεγάλο ανταγωνισμό. Καρδιοχτυπήσαμε, αλλά στο τέλος ουρλιάζαμε από χαρά» είπε αρχικά τονίζοντας στην συνέχεια πως το σασπένς που είχε ο τελικός ήταν... ζόρικο, αλλά είναι και κάτι που έχουν συνηθίσει.

Γρεβενά

«Υποφέρουμε σε κάθε αγώνα. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή του και όσους τον βοήθησαν με το γόνατό και την θεραπεία του. Και τον Β. Παπανίκο που ήταν ο πρώτος του προπονητής. Είναι ικανός και για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Θα δουλέψει και θα τα καταφέρει. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της αποστολής που πήγαν στο Τόκιο για να κάνουν τον αγώνα τους»

Η κα. Ιωάννα ανέφερε και τι είπε στον Τεντόγλου λίγο πριν τον αγώνα. «Του είπα ότι τον αγαπάω όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα και... πάμε γερά».

Ακόμη, η μητέρα του χρυσού ολυμπιονίκη, χαρακτήρισε ως έναν πεισματάρη τον γιο της. «Ο Μίλτος έχει πείσμα. Άλλο βέβαια η επιθυμία και άλλο το τι θα βγει στον αγώνα. Ο Μίλτος κάνει συχνά τα καλά του άλματα στο τέταρτο ή το πέμπτο άλμα και ήταν λίγο… ζόρικα» σχολίασε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα