Κύπρος Στίβος: Ασημένιο μετάλλιο για τη Φωτοπούλου στο Βαλκανικό της Σμύρνης

Newsroom
φωτοπουλου
Η Ολίβια Φωτοπούλου απέσπασε το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα των 100μ, στο Βαλκανικό πρωτάθλημα της Σμύρνης, με τους διοργανωτές να εμφανίζουν σημαία του ψευδοκράτους δίπλα από το όνομά της, προκαλώντας την αντίδραση του προέδρου της ΚΟΕΑΣ.

Σπουδαία διάκριση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα της Σμύρνης, με την Ολίβια Φωτοπούλου να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο στη διοργάνωση. Η Κύπρια αθλήτρια τερμάστισε στη 2η θέση των 100μ. με 11.39, φτάνοντας συνολικά τα επτά, αφού έχει ακόμα ένα χρυσό και δύο χάλκινα.

Η ΚΟΕΑΣ και ο Περικλής Μάρκαρης προέβη σε άμεσες παραστάσεις προς τη βαλκανική ομοσπονδία, καθώς στην παρουσίαση της Φωτοπούλου οι διοργανωτές εμφάνισαν τη σημαία του ψευδοκράτους, γράφοντας στο πλάι του ονόματός της «Νότια Κύπρος».

Ο πρόεδρος ζήτησε από τους διοργανωτές να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο, αλλιώς θα αποχωρήσει η αποστολή από τη διοργάνωση και θα ακολουθήσει και η Ελλάδα.

@Photo credits: (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα