Ολυμπιακοί Αγώνες: H Ρέιβεν Σόντερς άφησε πίσω της την κατάθλιψη και τις τάσεις αυτοκτονίας και ντύθηκε... Τζόκερ!

Ολυμπιακοί Αγώνες: H Ρέιβεν Σόντερς άφησε πίσω της την κατάθλιψη και τις τάσεις αυτοκτονίας και ντύθηκε... Τζόκερ!

bet365

Το σουλούπι της Ρέιβεν Σόντερς παραπέμπει σε ένα δυναμικό άθλημα. Εξαιτίας του, έχει λάβει το παρατσούκλι «Χαλκ». Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η 25χρονη σφαιροβόλος συστήνεται ως... Τζόκερ. Φορώντας μία μάσκα με τη μορφή του διαβόητου αντιπάλου του Μπάτμαν!

Μία ζωή, γεμάτη παρατσούκλια. Γεμάτη εσωτερικούς «δαίμονες». Η Ρέιβεν Σόντερς μοιάζει παντοδύναμη. Σαν πετάει τη σφαίρα, είναι παντοδύναμη. Στο σώμα.

Το 2016, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και την 5η θέση, ανακάλυψε πως το πνεύμα της είναι αδύναμο. Ήταν μόλις 21 ετών. Η κατάθλιψη άρχισε να την καταβάλλει. Να την κατατρώει. Το πρόβλημα ήταν τόσο σοβαρό, με την Σόντερς να έχει αυτοκτονικές σκέψεις!

Αναζήτησε βοήθεια. Σε επαγγελματίες του είδους. Τη λύση, τελικά, τη βρήκε βαθιά μέσα της.

Αποφάσισε να αφουγκραστεί τα παρατσούκλια της. Την ονόμασαν «Χαλκ», από τον διάσημο χαρακτήρα της Marvel. Ένα παντοδύναμο ον στον κόσμο του χαρτιού. Η Σόντερς αποφάσισε να γίνει ακριβώς αυτό. Στην πραγματικότητα.

Ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο άλλαξε (και) το σώμα της. Από τα 125 κιλά, έπεσε στα 97. Σημαντικό κατόρθωμα, αν σκεφτούμε πως μιλάμε για μία γυναίκα με ύψος 165 εκατοστών.

Η μεταμόρφωσε σε... Τζόκερ!

Στην Ιαπωνία θέλησε να αλλάξει κάτι ακόμα. Να δημιουργήσει μία άλλη περσόνα. Ικανή να την οδηγήσει σε ένα μετάλλιο. Να της δώσει δύναμη, να αφήσει ξωπίσω της την κατάθλιψη. Την αυτοκτονία. Να βροντοφωνάξει πως είναι δυνατή. Και πως είναι εδώ!

Στις ρίψεις της η Σόντερς δεν φοράει τη μάσκα του Χαλκ, αλλά αυτή του Τζόκερ. Του εχθρού του Μπάτμαν. Επιλογή ξεκάθαρη. Η Σόντερς θέλει να «αγκαλιάσει» τον... κακό χαρακτήρα. Να γίνει πιο σκληρή. Και να αντέξει.

Άλλαξε χρώμα και στα μαλλιά της. Το μισό κεφάλι είναι πράσινο. Και το άλλο μωβ. Τα χρώματα του Τζόκερ. Στο προκριματικό γκρουπ που συμμετείχε σημείωσε την καλύτερη βολή, στα 19 μέτρα και 22 εκατοστά. Και πλέον περιμένει τη στιγμή της δόξας, τον τελικό της 1ης Αυγούστου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα