Αργυρόπουλος και Γκιουβέτσης: «Πάμε για το χρυσό» (vid)

Αργυρόπουλος και Γκιουβέτσης: «Πάμε για το χρυσό» (vid)

bet365

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος και ο Κώστας Γκιουβέτσης έδωσαν το σύνθημα για την κατάκτηση του χρυσού στον τελικό της Κυριακής.

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στον θρίαμβο της εθνικής πόλο των ανδρών απέναντι στην Ουγγαρία. Σκόραρε τέσσερα τέρματα στο 9-6 της ελληνικής ομάδας, βοηθώντας την να φτάσει στον τελικό.

Από την άλλη ο Κώστας Γκιουβέτσης σημείωσε ένα πολύ κρίσιμο τέρμα στο 8-6, ενώ έπαιξε και εξαιρετική άμυνα.

Οι δύο διεθνείς μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, τόνισαν πως η ομαδική δουλειά στην άμυνα έφερε το αποτέλεσμα και πλέον το χρυσό μετάλλιο είναι… μονόδρομος.

«Ηταν ομαδική δουλειά. Όλα τα γκολ ήρθαν από ομαδική προσπάθεια. Μείναμε συγκεντρωμένη στην άμυνα όπως σε όλους τους αγώνες. Μας βγήκε πολύ καλά. Πανηγυρίζουμε για λίγες ώρες και μετά συγκεντρωνόμαστε για το χρυσό» ανέφερε πρώτος ο Αργυρόπουλος.

«Κάποια παιχνίδια κερδίζονται από την άμυνα. Όλα τα παιδιά έδωσαν το 110%. Όχι μόνο όσοι ξεχώρισαν, αλλά όλοι. Ηταν 12 αθλητές με την κερκίδα, τους φυσιοθεραπευτές, όλους, που βοήθησαν για να είμαστε μεθαύριο στον τελικό» είπε από την πλευρά του ο Γκιουβέτσης.

Ο τελευταίος, στο ερώτημα του αν έχουν καταλάβει τι έχουν πετύχει, απάντησε: «Ακόμη δεν έχουμε καταλάβει τι έχουμε πετύχει νομίζω. Σε καμία περίπτωση», με τον Αργυρόπουλο να συμπληρώνει:

«Εγώ προσπαθούσα να μείνω ήρεμος όλη την ώρα γιατί είχα μεγάλη ένταση και προσπάθησα να το διαχειριστώ για να βοηθήσω την ομάδα μου. Νομίζω ότι θα το καταλάβουμε σε λίγο. Αφού φτάσαμε ως εδώ πάμε για τα πάντα. Μη λέμε μεγάλες κουβέντες. Αλλά πάμε να κάνουμε την ίδια εμφάνιση για να πάρουμε το χρυσό».


 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα