Εκτός τρεις στη Βέροια

Εκτός τρεις στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Εκτός τρεις στη Βέροια

bet365

Εκτός της σημερινή προπόνηση της Βέροιας έμειναν οι Μπαργκάν, Σνάουτσνερ, Γεωργιάδης, με τον τελευταία να ακολουθεί ατομικό και να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή. Μέσα ο Γκιγέρμο.

Προετοιμασίας συνέχεια για τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας ενόψει του τελευταίου επίσημου αγώνα της σεζόν με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε οργάνωση επίθεσης και άμυνας και στατικές φάσεις σε επίθεση και άμυνα, αφού έγιναν οι ασκήσεις προθέρμανσης.

Σε αυτό δεν πήραν μέρος οι Μπαργκάν, Σνάουτσνερ και Γεωργιάδης, με τους δυο πρώτους να είναι εκτός για το ματς της Κυριακής. Όσον αφορά τον τελευταίο, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όμως αναμένεται να βρεθεί κανονικά στην αποστολή, που θα ανακοινωθεί αυριο μετά την τελευταία προπόνηση, που θα γίνει το πρωί (10:45) στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Από την πλευρά του, ο Γκιγέρμο έλαβε κανονικά μέρος και θα είναι, επίσης, στα πλάνα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Τέλος, η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα αμέσως μετά την αυριανή προπόνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα