Απόντες τρεις στη Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Απόντες τρεις στη Ξάνθη

bet365

Με τρεις απόντες διεξήχθη η σημερινή προπόνηση της Ξάνθης και αυτοί ήταν οι διεθνείς Λοντίγκιν, Γούτας, Ράνος. Χαμόγελα στα Πηγάδια για την τέταρτη σερί εκτός έδρας νίκη.

Στη βάση της επέστρεψε η αποστολή της Ξάνθης, μετά το τέταρτο σερί εκτός έδρας νικηφόρο παιχνίδι στην Κομοτηνή. Η Σκόντα έχει... περάσει από Τούμπα, ΟΑΚΑ, Λιβαδειά και με την κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι στον γείτονα Πανθρακικό πραγματοποίησε το εν λόγω σερί για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Έτσι, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο στη σημερινή προπόνηση, η οποία περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν στο τοπικό ντέρμπι της Θράκης και ασκήσεις τακτικής για τους υπόλοιπους.

Από το πρόγραμμα απουσίαζαν οι διεθνείς Γιούρι Λοντίγκιν, Δημήτρης Γούτας και Αντώνης Ράνος, με τον πρώτο να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών και τους δυο τελευταίους να ενσωματώνονται με την Ελπίδων. Τέλος, γι' αύριο το απόγευμα (16:00) είναι προγραμματισμένο το φιλικό παιχνίδι με την Εθνική Ενόπλων στα Πηγάδια.

SUPERLEAGUE NEWS FEED