Survivor: Φήμες για οικειοθελή αποχώρηση της Μαριαλένας (vid)

Gazzetta team
Survivor: Φήμες για οικειοθελή αποχώρηση της Μαριαλένας (vid)
Τι είπε ο παιδικός φίλος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, για τις φήμες περί αποχώρησής της από το Survivor.

Ολοένα και φουντώνουν οι φήμες για οικειοθελή αποχώρηση της Μαριαλένας από το Survivor, με δημοσιεύματα μάλιστα να κάνουν λόγο πως η οικογένειά της είναι ενοχλημένη από το γεγονός πως βρίσκεται κοντά ξανά με τον πρώην σύντροφό της Σάκη Κατσούλη.

Ο στενός και παιδικός φίλος της Μαριαλένας, Διονύσης Ξένος, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αλλά και στις φήμες περί οικειοθελούς αποχώρησής της.

«Αυτό που βλέπω στο παιχνίδι σε πολλά σημεία ευθυγραμμίζεται με αυτό που ξέρω έξω από το παιχνίδι. Για παράδειγμα η Μαριαλένα, όταν κάποιος δεν είναι εχέμυθος, διαγράφεται η εμπιστοσύνη της. Δεν μου αρέσουν αυτά που ακούω και θεωρώ ότι ο κόσμος έχει εκτροχιαστεί από το ότι είναι ένα ριάλιτι. Ο κόσμος ασχολείται με πράγματα που δεν θα έπρεπε να ασχολείται. Υποθέσεις για το τι συμβαίνει με τον Σάκη μέσα στο παιχνίδι, πράγματα που δεν μπορεί να τα ξέρει κανείς, πέρα από τα παιδιά και τη Μαριαλένα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, γι όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω από την προσωπική της ζωή μέσα στο παιχνίδι, ανέφερε: «Ο Ατζούν ξέρει πολύ καλά τι κάνει, ξέρει πώς να δημιουργεί μια ανακατωσούρα γιατί αυτό ακριβώς χρειάζεται ένα ριάλιτι και το πέτυχε πάρα πολύ καλά. Από εκεί και πέρα ο κόσμος εστιάζει σε πράγματα που περισσότερο φαντάζεται παρά βλέπει και δεν σκέφτεται ότι υπάρχει από πίσω μια μητέρα που θα το δει, μια αδελφή που θα πληγωθεί, ο ίδιος ο νυν μπορεί να δει το σχόλιο και να χαλάσει αυτό που έχουν. Αν δεν ονομάζεται αυτό κακία, δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω...Η Μαριαλένα είναι ένα πολύ συναισθηματικό κορίτσι, πιστό κορίτσι, είναι διαμάντι».

Αναφερόμενος τις φήμες περί οικειοθελούς αποχώρησης της, : «Έχω μία ελάχιστη επαφή με τη μητέρα της... Παραξενεύτηκα όταν άκουσα ότι ήθελε να αποχωρήσει οικειοθελώς αλλά δεν νομίζω ότι θα το έκανε ποτέ. Πιο πολύ είναι τύπος που το εμπόδιο το πατάει για να ψηλώσει παρά κάνει πίσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ