Survivor: Top Secret οι τρεις νέοι διάσημοι που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο (vid)

Gazzetta team
Survivor: Top Secret οι τρεις νέοι διάσημοι που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο (vid)
Με τρεις νέες προσθήκες θα ενισχυθούν οι «Διάσημοι» του Survivor, προκειμένου να καλύψουν την διαφορά που τους χωρίζει με τους μαχητές.

Το Survivor απ'την Κυριακή ξεκίνησε τον 4ο κύκλο του και μετά τις τρεις πρώτες δοκιμασίες, οι "Διάσημοι", που δεν είναι τόσο... διάσημοι, φαίνεται να υστερούν σημαντικά έναντι των "Μαχητών" και έχουν αποτελέσει εύκολη λεία γι αυτούς, κερδίζοντας άνετα όλες τις αναμετρήσεις.

Ήδη με την αποχώρηση σχεδόν αμέσως της Λιλιοπούλου απ τους "Μαχητές", που δεν άντεξε τις συνθήκες που επικρατούν στο ριάλιτι, τα πλάνα για πεντάμηνη διάρκεια του σόου δεν βγαίνουν με τους 20 παίκτες που πήγαν στη Δομινικανή Δημοκρατία και ήδη έμειναν 19 απ'τη δεύτερη μέρα.

Έτσι λοιπόν κάποια νέα πρόσωπα βρίσκονται σε τροχιά ένταξης στους "Μαχητές" και στους "Διάσημους". Η Ανθή Σαλαγκούδη και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι θα ενταχθούν αντίστοιχα στις δύο ομάδες και ξεκινούν άμεσα τα αγωνίσματα.

Ωστόσο με βάση την εμφανέστατη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων και με δεδομένο πως είναι πολύ νωρίς για να "ανακατευθούν", κάτι που έγινε και στους προηγούμενους κύκλους, η παραγωγή σύμφωνα με όσα μετέφερε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας, έχει ήδη καταρτιστεί υπό άκρα μυστικότητα μια λίστα με τρεις celebrities, οι οποίοι συζητούν ήδη με τον ΣΚΑΪ και την Acun Medya.

Πρόκειται για τρεις νέους άνδρες διάσημους που θα μπουν σταδιακά στην ομάδα.

Ο τραγουδιστής Ιάσονας Μανδηλάς, του οποίου το όνομα έχει ακουστεί εδώ και αρκετό καιρό, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να φύγει άμεσα για τον Άγιο Δομίνικο και να είναι ένα από τα πρόσωπα μάλλον που θα προστεθούν στην ομάδα των «Διασήμων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ