Θεοφανία Παπαθωμά: «Ο κορονοϊός υπήρχε από τον Σεπτέμβριο» (vid)

Gazzetta team
Θεοφανία Παπαθωμά: «Ο κορονοϊός υπήρχε από τον Σεπτέμβριο» (vid)
Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε για την πανδημία, αλλά και για μία ανάρτησή της στο Facebook που προκάλεσε.

Στο «Διαφάνι» επέστρεψαν οι συντελεστές της σειράς «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και κάνοντας το τεστ κορονοϊού. Η Θεοφανία Παπαθωμά, μία εκ των πρωταγωνιστριών του σίριαλ, μίλησε στη Φαίη Σκορδά και το «Πρωινό» για όλη αυτή την κατάσταση αλλά και για μία ανάρτησή της στο Facebook, που κατέβηκε αμέσως.

«Το τεστ για τον ιό ήταν φρικτό. Είμαστε όλοι αρνητικοί αλλά φοράμε μάσκες, δεν ξέρω γιατί, ζούμε ένα θέατρο του παραλόγου. Το πολύ άσχημο είναι να σου στερούν την προσωπική σου ελευθερία με αυτό το πρόσχημα», είπε αρχικά.

«Πιστεύω ότι αυτός ο ιός υπήρξε πολύ πιο νωρίς, από τον Σεπτέμβριο. Το σχολείο της κόρης μου είχε κλείσει από τον Δεκέμβριο, ήταν όλα τα παιδάκια άρρωστα. Ξαφνικά, πώς εμφανίστηκε τον Μάρτιο; Υπήρχε πολύ πριν…», πρόσθεσε.

Η ηθοποιός μίλησε και για την πολυσυζητημένη ανάρτησή της, την οποία κατέβασε καθώς προκάλεσε αντιδράσεις. «Η φωνή της πολιτικής προστασίας: Μαζευτείτε κοπρόσκυλα! Άιντε πάντε σπίτι! Μείνετε μέσα, σκάστε, αρρωστήστε, τρελαθείτε και μετά πάρτε μας τηλέφωνο! Νοιαζόμαστε για σας! 10306!!!», είχε γράψει στο Facebook.

Στο «Πρωινό», μάλιστα, εξήγησε: «Σχολίασα όχι τα σποτ, αλλά τη φωνή της Πολιτικής Προστασίας, δεν αναφέρθηκα σε πρόσωπα. Στο Facebook, ο καθένας καταλαβαίνει από την ανάρτηση που κάνεις ό,τι θέλει και γράφει από κάτω ό,τι να’ ναι. Εντελώς άχρηστο μέσο, μόνο συμφορά προκαλεί και νομίζω ότι δεν θα το χρησιμοποιήσω πάλι γιατί είναι κακή ενέργεια και τίποτα άλλο».

«Αν μου ζητούσαν να συμμετέχω σε σποτ για να κλειστεί ο κόσμος μέσα, θα έλεγα όχι. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι λύση, να κρυφτεί ο κόσμος μέσα, αλλά να μην υπεισέλθουμε σε αυτό το θέμα γιατί προκαλεί διχασμό», κατέληξε.

Πηγή: reader.gr