13 Ιουνίου ο Άκης σπάει το ρεκόρ Guinness! (pics & vids)

Gazzetta team
13 Ιουνίου ο Άκης σπάει το ρεκόρ Guinness! (pics & vids)
Το Coca-Cola & Akis Food Tour Festival δεν έχει αντίπαλο και είναι έτοιμο να κάνει κάτι πρωτοφανές στα Ελληνικά χρονικά

Ο αγαπημένος μας Άκης ξεκίνησε ένα food tour festival παρέα με την Coca-Cola όπου θα επισκεφτεί 5 πόλεις από 4 έως 13 Ιουνίου για να πουλήσει/προωθήσει το classic burger του Burger AP παρέα με μια Coca-Cola και να δημιουργήσει και ένα μικρό event στην κάθε πόλη.

Ήδη επισκέφτηκε την Καλαμάτα και τα Ιωάννινα και συνεχίζει καθώς αύριο Σάββατο 8 Ιουνίου θα βρίσκεται στην Λάρισα στην Πλατεία Ταχυδρομείου από 18:00 έως τις 23:00 και φυσικά σας περιμένει για burger και Coca-Cola!

Δείτε λίγο τι έγινε σε Καλαμάτα και Ιωάννινα:

Οι δύο τελευταίοι σταθμοί του Coca-Cola & Akis Food Tour Festival είναι:

Δευτέρα 10 Ιουνίου: Ξάνθη, Πάρκο Πεσόντων, 18:00-23:00
Πέμπτη 13 Ιουνίου: Θεσσαλονίκη, Λιμάνι (Ο.Λ.Θ) 18:30

Στην τελευταία στάση όμως στις 13 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, θα γίνει κάτι διαφορετικό!

Η ομάδα θα προσπαθήσει να σπάσει το ρεκόρ Guinness και να στήσει πάνω από 2.220 hamburgers σε 1 ώρα. Φυσικά αυτά τα burgers θα διατεθούν δωρεάν στους παρευρισκόμενους!

Ασταμάτητος λοιπόν ο Άκης Πετρετζίκης καθώς το food tour festival παρέα με την Coca-Cola σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, με τον τελευταίο σταθμό του, την Θεσσαλονίκη, να είναι έτοιμο να διαλύσει το ρεκόρ Guinness.

Ήδη βέβαια ο Άκης μας έχει… προειδοποιήσει:

«Στις 13 Ιουνίου το βανάκι μας φτάνει στη Θεσσαλονίκη και σας θέλω όλους εκεί! Ετοιμαζόμαστε να καταρρίψουμε ένα από τα World Guinness Records™ μαζί με την Coca-Cola! Στόχος μας; Να στήσουμε περισσότερα από 2.220 hamburgers σε 1 ώρα! Σας περιμένουμε από τις 18:30 στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης (Ο.Λ.Θ.), για να γίνει χαμός! #CocaColaxAkisFoodTour»

Και βέβαια, αν κρίνουμε από την «ανταπόκριση» των 2 post στο Instagram και στο Facebook, το ρεκόρ Guinness θα σπάσει καθώς και έχουν ήδη χιλιάδες views και reactions!

Αλλά αυτό δεν είναι νέο, καθώς αυτή η αλληλεπίδραση που έχει δημιουργήσει ο Άκης Πετρετζίκης με τον κόσμο είναι κάτι πρωτοφανές για τα ελληνικά χρονικά και δεδομένα.

Μάλιστα εδώ μπορείτε να δείτε όλο το #cocacolaxakisfoodtour μέσα από τα post του Άκη!

Θα τα πούμε στη Θεσσαλονίκη στις 13 Ιουνίου για να σπάσουμε το ρεκόρ Guinness και να γραφτούμε στην ιστορία!