Δωρητής σπέρματος έχει 150 παιδιά και λέει ότι η καραντίνα δεν τον σταμάτησε αφού έκανε άλλα έξι (pic)

Gazzetta team
Δωρητής σπέρματος έχει 150 παιδιά και λέει ότι η καραντίνα δεν τον σταμάτησε αφού έκανε άλλα έξι (pic)
Όπως είπε έχει περισσότερη δουλειά από ποτέ, ενώ ο κορονοϊός δεν τον έχει σταματήσει καθόλου.

Ένας δωρητής σπέρματος που έχει 150 παιδιά σε όλο τον κόσμο έχει κάνει άλλα έξι πρόσφατα, αφού υποστηρίζει πως η καραντίνα δεν τον σταμάτησε.

Ο Joe Donor λέει ότι υπάρχουν πέντε γυναίκες που είναι έγκυες από δικό του σπέρμα αυτήν τη στιγμή και μια εξ αυτών αναμένεται να γεννήσει άμεσα, πράγμα που σημαίνει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο για τον στόχο του να ρίξει 10 γυναίκες το 2020.

Είναι από το Βερμόντ των ΗΠΑ και λέει ότι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καραντίνας στην Αργεντινή αφού αναγκάστηκε να παραμείνει εκεί, αφού ταξίδεψε εκεί για να δωρίσει το σπέρμα του, ενώ τώρα βρίσκεται στο Λονδίνο και πρόκειται να συναντήσει πέντε γυναίκες αυτήν την εβδομάδα .

Ο 49χρονος λέει ότι είναι πολύ απασχολημένος από τον Μάρτιο και ελπίζει ότι οι γυναίκες στην Βρετανία που χρειάζονται σπέρμα θα έρθουν σε επαφή όσο θα είναι εκεί.

Ο Τζο, ο οποίος διατηρεί το πραγματικό του όνομα μυστικό, είπε χαρακτηριστικά: «Έχω περίπου 150 παιδιά σε όλο τον κόσμο, αλλά επί του παρόντος υπάρχουν πέντε γυναίκες έγκυες με τα παιδιά μου και ήδη ένα γεννήθηκε, ενώ ένα άλλο αναμένεται να γεννηθεί άμεσα. Ο κορονοϊός δεν με επιβραδύνει και νιώθω πιο απασχολημένος από ποτέ. Μου αρέσει να βλέπω φωτογραφίες των μωρών όταν γεννιούνται καθώς πολλά από αυτά μοιάζουν με εμένα».

Today I was happy to meet my first success in Australia, she is a an absolute cutie, and a good eater! If you want my...

Δημοσιεύτηκε από Joe Donor στις Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2019