Διαμονή στο πολυτελές λεωφορείο που κάνει περιοδείες η Τέιλορ Σουίφτ έναντι 2.000 δολάρια τη βραδιά

Gazzetta team
Διαμονή στο πολυτελές λεωφορείο που κάνει περιοδείες η Τέιλορ Σουίφτ έναντι 2.000 δολάρια τη βραδιά
Όσοι επιθυμούν μπορούν να μείνουν μέσα σε ένα από τα πολυτελή τροχόσπιτα που είχαν μεταφέρει στο παρελθόν τις Μπιγιονσέ, Λέιντι Γκάγκα, Τέιλορ Σουίφτ και Ντόλι Πάρτον στις συναυλίες τους.

Τους τελευταίους μήνες αμέτρητοι τραγουδιστές ακυρώνουν τις συναυλίες τους λόγω του κορονοϊού. Έτσι μία εταιρεία ενοικίασης οχημάτων αναψυχής στο Τενεσί των ΗΠΑ επινόησε έναν νέο τρόπο για να παραμείνει ενεργή- νοικιάζει στο κοινό λεωφορεία και αυτοκινούμενα, με τα οποία έκαναν περιοδείες διάσημοι τραγουδιστές.

«Έπρεπε να κάνουμε μία στροφή στην επιχείρησή μας» δήλωσε ο Τζόι Χέμφιλ συνιδιοκτήτης, μαζί με τον αδελφό του Τρεντ, της Hemphill Brothers στο Νάσβιλ, η οποία εξυπηρετεί τις ταξιδιωτικές ανάγκες διάσημων καλλιτεχνών εδώ και 40 χρόνια. Δυστυχώς, η επιχείρηση υπέστη μεγάλο πλήγμα στα μέσα Μαρτίου με σταρ όπως ο Post Malone και η Σερ να επιστρέφουν στο σπίτι τους, αφού είχαν νοικιάσει περίπου δώδεκα οχήματα ο καθένας, σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Insider.

Τώρα, έναντι 2.000 δολαρίων τη βραδιά, όσοι επιθυμούν μπορούν να μείνουν μέσα σε ένα από τα πολυτελή τροχόσπιτα που είχαν μεταφέρει στο παρελθόν τις Μπιγιονσέ, Λέιντι Γκάγκα, Τέιλορ Σουίφτ και Ντόλι Πάρτον στις συναυλίες τους.

«Είναι ξενοδοχείο πέντε αστέρων με τροχούς» δήλωσε ο Τρεντ Χέμφιλ. Κάθε λεωφορείο είναι διαφορετικό και προσαρμοσμένο στις ανάγκες των πελατών, προσέθεσε.

Οι κινητές επαύλεις εκατομμυρίων δολαρίων διαθέτουν πληθώρα ανέσεων υψηλής ποιότητας, όπως έξι κουκέτες και ένα κρεβάτι queen size στο πίσω μέρος, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, συστήματα ψυχαγωγίας και μπάνιο με ντους.

Η Hemphill Brothers προσφέρει επίσης εξατομικευμένες εκδρομές -που περιλαμβάνουν ξεναγό. Οι ταξιδιώτες δεν χρειάζεται να ταξιδέψουν στο Νάσβιλ για να ξεκινήσουν τις διακοπές τους. Ο οδηγός πηγαίνει να τους παραλάβει.

Για να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει ο κίνδυνος μόλυνσης από τον κορονοϊό οι οδηγοί υποβάλλονται σε εξετάσεις και τα λεωφορεία απολυμαίνονται πριν από κάθε ταξίδι. «Οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν οδικά ταξίδια για να δουν την υπέροχη χώρα μας με ασφάλεια» ανέφερε ο Τρεντ Χέμφιλ.

Τα πολυτελή οδικά ταξίδια έχουν φέτος ιδιαίτερη ζήτηση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. «Κάποια στιγμή η μουσική θα επιστρέψει και οι άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται ασφαλείς να κάνουν αεροπορικά ταξίδια στην Ευρώπη» είπε «αλλά τώρα, αυτή είναι μοναδική ευκαιρία».