O Dan Bilzerian παρακαλάει αστυνομικό να του δώσει το όπλο του στο μακελειό του Las Vegas (vid)

Gazzetta team
O Dan Bilzerian παρακαλάει αστυνομικό να του δώσει το όπλο του στο μακελειό του Las Vegas (vid)
Απίστευτα τα όσα συνέβησαν τη στιγμή που ο δράστης πυροβολούσε στο «ψαχνό», με τον γνωστό κι ως «Βασιλιά του Ιnstagram», Dan Bilzerian, να αναζητά εναγωνίως όπλο για να εξουδετερώσει την απειλή.

Ένα βίντεο, που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, απεικονίζει τον εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο παίχτη του πόκερ κι αυτοαποκαλούμενο «Βασιλιά του Instagram» να τρέχει προς το σημείο που πέφτουν βροχή οι πυροβολισμοί στο πρόσφατο μακελείο στο Las Vegas, κατά τη διάρκεια συναυλίας όπου τουλάχιστον 59 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 500 τραυματίστηκαν.

Ο 36χρονος Bilzerian φαίνεται να τρέχει προς το σημείο, ενώ οι πυροβολισμοί από τα αυτόματα όπλα του δράστη πέφτουν βροχή σε κοντινή απόσταση. Σε κάποιο σημείο του βίντεο κι ενώ ο Bilzerian σπεύδει να καλυφθεί πίσω από ένα τοιχίο, καταφθάνει κι ένας αστυνομικός, ο οποίος απομακρυνόταν από τον τόπο της σφαγής.

Στο βίντεο ακούγεται η έντονη λογομαχία του αστυνομικού με τον εκατομμυριούχο, καθώς ο δεύτερος τον κατηγορεί ότι θα έπρεπε να είχε μείνει στο σημείο, ενώ αμέσως μετά του ζητάει το... όπλο του ώστε να εξουδετερώσει τον Stephen Paddock, δράστη του συμβάντος.

Ο αστυνομικός, σε όχι και πολύ ευγενικό ύφος, του φωνάζει να φύγει από δίπλα του καθώς είτε λόγω άγνοιας είτε λόγω του πανικού της στιγμής δε φάνηκε να τον αναγνωρίζει, ενώ ο Bilzerian μάταια προσπαθεί να τον μεταπείσει.