Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Σκότωσε με ξύλο τον θείο και έναν φίλο του, «είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας» (vid)
Στυγερό έγκλημα σημειώθηκε στην περιοχή του Αίγιου, με διπλή δολοφονία από έναν 23χρονο. Όπως έγινε γνωστό ο νεαρός σκότωσε δύο άνδρες με ένα ξύλο.
Θύματα της δολοφονίας είναι ο θείος του δράστη ηλικίας 65 με 70 ετών και ένας φίλος του γύρω στα 40. Ο 23χρονος σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το LiveNews είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικές κλινικές στο παρελθόν και η κατάσταση της υγείας του δεν ήταν η καλύτερη.
Οι αστυνομικοί βρήκαν ένα μεγάλο ξύλο μέσα στα αίματα μέσα στο σπίτι το οποίο ήταν όπως φαίνεται και το «όπλο» του για τα δύο θύματα, τραυματίζοντάς τα μέχρι θανάτου. Αυτόπτες μάρτυρες και κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι ο φερόμενος δράστης απομακρύνθηκε περπατώντας αργά και μετά από μια σύντομη καταδίωξη συνελήφθη από τις Αρχές.
Το χρονικό του εγκλήματος
Όλα έγιναν γύρω στις 11:00 το πρωί, όταν ο 23χρονος επισκέφθηκε το σπίτι του θείου του. Στο σπίτι του θείου ήταν κι ένας φίλος του, 34 ετών, όπου είχε πάει κι αυτός να τον επισκεφτεί.
Για κάποιο λόγο καυγάδισαν και ο φερόμενος δράστης -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- φαίνεται να έσπασε το τραπέζι, που βρισκόταν στη κουζίνα και να αφαίρεσε ένα από τα σιδερένια πόδια.
Αυτό που εικάζεται είναι ότι χρησιμοποιώντας το σπασμένο πόδι του τραπεζιού για να τους επιτεθεί.
«Με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα ο 23χρονος»
Σύμφωνα με όσα είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας για τον ύποπτο, φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και φέρεται να έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική κατά το παρελθόν.
Κατά πληροφορίες του αστυνομικού αναλυτή Σταύρου Μπαλάσκα, ο 23χρονος είχε επιτεθεί απρόκλητα και τραυματίσει τρεις με τέσσερις ανθρώπους.
«Είναι πιστοποιημένο ότι είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας», συμπλήρωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας για τον 23χρονο.
Ενώ γειτόνισσα μιλώντας στην κάμερα του Live News για τον φερόμενο δράστη σημείωσε ότι ο πατέρας του έχει «φύγει» από τη ζωή όταν ήταν μικρός και η μητέρα του δούλευε στην Αθήνα.
«Έμενε με τη γιαγιά του και τον παππού του. Ουσιαστικά αυτοί τον μεγάλωσαν (σ.σ. τον 23χρονο)», πρόσθεσε η γειτόνισσα.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Στη φυλακή ο 26χρονος που ενεπλάκη σε επεισοδιακό τροχαίο με 33χρονο: Νωρίτερα τον είχε γρονθοκοπήσει με δαχτυλίδι στο πρόσωπο
- Η μεγαλύτερη εκτέλεση από το 2021: Ταλιμπάν σκότωσαν τέσσερις άνδρες σε κατάμεστα στάδια στο Αφγανιστάν!
- Ξεκίνησε απεργία πείνας ο Παλαιοχριστιανός μέσα από τις φυλακές: «Είμαι πολιτικός κρατούμενος» (vid)