Βουτιά θανάτου από τον πέμπτο όροφο έκανε ο 22χρονος Ερμής Καραγιάννης: «Προσπάθησε ο πατέρας του να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του» (vid)

Βουτιά θανάτου από τον πέμπτο όροφο έκανε ο 22χρονος Ερμής Καραγιάννης: «Προσπάθησε ο πατέρας του να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του» (vid)
Τέλος στην ζωή του έβαλε πριν από μία εβδομάδα, όπως έγινε σήμερα γνωστό, το μοντέλο Ερμής Καραγιάννης, ο οποίος είχε πάρει μέρος στις οντισιόν του GNTM3.

Σοκαρισμένοι είναι οι φίλοι και οι γνωστοί του νεαρού μοντέλου Ερμή Καραγιάννη, ο οποίος αυτοκτόνησε στα 23 του χρόνια, πέφτοντας από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε μαζί με τον πατέρα του, την περασμένη Πέμπτη.

«Συνέβη την Πέμπτη το βράδυ, όταν έπαιζε ο Ολυμπιακός και κέρδισε. Έγινε όλο τόσο ξαφνικά. Απλά μας έκανε μερικούς φίλους του delete από το Instagram και άλλους μπλοκ. Σαν να μας λέει αυτό ήταν τέλος» είπε η Ρένια Τσακίρη, φίλη του Ερμή Καραγιάννη.

«Αλλά δεν πήγε ποτέ το μυαλό μας σε κάτι τέτοιο. Ναι μεν ήταν χάλια ψυχολογικά, αλλά πάνττα μιλούσαμε. Μου έλεγε: Δεν με γεμίζει τίποτα, δεν έχει νόημα η ζωή μου, ούτε σύντροφο μπορώ να βρω. Προσπαθούσα να τον ηρεμήσω…», εξήγησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Έμενε με τον μπαμπά του. Για την ακρίβεια, προσπάθησε ο πατέρας του να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του» σημείωσε ακόμη. «Ο πατέρας του το μόνο που μας είπε είναι ότι ήταν τόσο χαρούμενος, ένιωθε μια γαλήνη την ώρα που το έκανε και ότι έφυγε χαρούμενος» συμπλήρωσε.