Ταυτοποιήθηκε ο δράστης για την πυρκαγιά στο Λαύριο: Σε εξέλιξη επιχείρηση για τη σύλληψή του

Επιμέλεια: Newsroom
Ταυτοποιήθηκε ο δράστης για την πυρκαγιά στο Λαύριο: Σε εξέλιξη επιχείρηση για τη σύλληψή του
Ταυτοποιήθηκε ο εμπρηστής. Eκδόθηκε σχετικό δελτίο αναζήτησης και σύλληψής του από την ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης για την πυρκαγιά που ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση στο Λαύριο ενώ την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση για τη σύλληψή του, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, μετά από επισταμένη έρευνα υπαλλήλων της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), σε συνεργασία με το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Λαυρίου, όσον αφορά τις συνθήκες και τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σήμερα, Τρίτη, 12 Μαρτίου και Ω/13:21, σε υπαίθριο χώρο εναπόθεσης υπολειμμάτων καλλιεργειών, στη θέση «Φοινικόδασος», ιδιοκτησίας δήμου Λαυρεωτικής, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ημεδαπός, κάτοικος Λαυρίου. Για τον λόγο αυτόν εκδόθηκε σχετικό δελτίο αναζήτησης και σύλληψής του από την ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σημειώνεται ότι ο υπαίθριος χώρος βρίσκεται πλησίον σχολικού συγκροτήματος (ΕΠΑΛ Λαυρίου), με πλήρη δραστηριότητα την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς.