Στον Κεραμεικό ο υπερτυχερός του ΤΖΟΚΕΡ
Ο μεγάλος νικητής κέρδισε περισσότερα από 8,1 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού, κατατεθέντας το δελτίο του σε κατάστημα ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην περιοχή του Κεραμεικού. Συγκεκριμένα, ο υπερτυχερός κέρδισε 8.155.371,87 ευρώ, μετά από 14 συνεχόμενα τζακ ποτ που είχαν σημειωθεί σε ισάριθμες κληρώσεις.
«Είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι. Τα τηλέφωνα δεν έχουν σταματήσει να χτυπούν ούτε λεπτό από το πρωί. Ενημερώθηκα χθες το βράδυ, από τον υπεύθυνο του ΟΠΑΠ, πως ο μεγάλος νικητής είχε παίξει το δελτίο στο κατάστημά μας. Αρχικά δυσκολεύτηκα να το πιστέψω, ήταν μεγάλο το σοκ. Εύχομαι στον υπερτυχερό να έχει την υγεία του, να κάνει μια καλή διαχείριση του τεράστιου επάθλου και να έχει πάντα χαρές», τονίζει ο κ. Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Κεραμεικού 107-109.

Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στον Κεραμεικό
Σχετικά με το τυχερό δελτίο, ο κ. Ζαφειρόπουλος αναφέρει: «Ήταν ένα δελτίο συμπληρωμένο με προσωπικές επιλογές αριθμών και κόστισε 3 ευρώ».
Νέο ΤΖΟΚΕΡ: Περισσότερα από 15 εκατ. ευρώ τα συνολικά κέρδη στις 2 πρώτες κατηγορίες
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Η Σπάρτη στήνει το πιο δυνατό ελληνικό ποδηλατικό ραντεβού: Όταν η Ελλάδα γίνεται προορισμός για όλους τους riders
- Ελληνικός προορισμός στους 13 καλύτερους της Ευρώπης για την άνοιξη
- Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Για κάθε πόντο του Εβάν Φουρνιέ και του Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις, το Pamestoixima.gr σε επιβραβεύει!