Συγκλονιστική αποκάλυψη από τον Λεωνίδα Κακούρη: «Δίπλα από εκεί που κάναμε τα γυρίσματα για το Ναυάγιο δολοφονήθηκε ο Αντώνης» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Συγκλονιστική αποκάλυψη από τον Λεωνίδα Κακούρη: «Δίπλα από εκεί που κάναμε τα γυρίσματα για το Ναυάγιο δολοφονήθηκε ο Αντώνης» (vid)
Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Ναυάγιο», Λεωνίδας Κακούρης αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα έγιναν εκεί που δολοφονήθηκε ο Αντώνης Καργιώτης.

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο Λεωνίδας Κακούρης που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Ναυάγιο» μιλώντας για την σειρά που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, ανέφερε πως κάποια από τα γυρίσματα έγιναν στο δίπλα από το σημείο που δολοφονήθηκε ο Αντώνης Καργιώτης.

«Σίγουρα σου δημιουργείται ανασφάλεια όταν ακούς όλα αυτά τα πράγματα γύρω σου. Τον τελευταίο χρόνο έχουμε κουραστεί να ακούμε από αποτρόπαιες μέχρι απρόσμενες ειδήσεις που δεν φανταζόμασταν ότι θα ζήσουμε τέτοια σκηνικά και μάλιστα σε μια τέτοια εποχή. Τι να πρωτοθυμηθούμε;

Μια εβδομάδα να κάτσεις και να ακούσεις τα δελτία ειδήσεων, είσαι για το ψυχιατρείο. Άρα, λοιπόν, θα πρέπει να βρεις έναν μηχανισμό, να μπορείς όλα αυτά, να μην σε αφήνουν αδιάφορο, αλλά και από την άλλη δεν γίνεται να σηκώσεις το βάρος του κόσμου. Θα πρέπει να βρεις έναν τρόπο να δώσεις τον δικό σου αγώνα», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κακούρης.

Και στη συνέχεια ανέφερε: «Εκεί που είχαμε γυρίσει αρκετές σκηνές στο Ναυάγιο, εκεί δίπλα πνίγηκε αυτό το παλικάρι που έριξαν από τη μπουκαπόρτα. Πώς γίνεται όταν μετά εγώ έχω να γυρίσω αυτές τις σκηνές, όπου είναι ένας καπετάνιος που βλέπει το έγκλημα να διαπράττεται εκείνη την ώρα μπροστά στα μάτια του, βλέπει την αδιαφορία, να μην αντιδράσει; Φυσικά και το ενέταξα μέσα σε αυτό. Έβγαλα την απελπισία που ένιωσα κι εγώ σαν πολίτης».