Όλος ο κόσμος αποθεώνει την μεγάλη επιστροφή του Κατερινόπουλου στη Νικολούλη: «Γύρισε το είδωλο»

Επιμέλεια: Newsroom
Όλος ο κόσμος αποθεώνει την μεγάλη επιστροφή του Κατερινόπουλου στη Νικολούλη: «Γύρισε το είδωλο»
Το Twitter αποθέωσε τη μεγάλη επιστροφή του Θανάση Κατερινόπουλου στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους φανατικούς τηλεθεατές της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ», το οποίο έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής (20/10).

«Ένας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά», είπε η Αγγελική Νικολούλη και έκανε την τηλεοπτική αποκάλυψη, παρουσιάζοντας την επιστροφή του Θανάση Κατερινόπουλου στην εκπομπή της.

«Καλωσήρθες πάλι στο Τούνελ, χαιρόμαστε που είσαι πάλι στην οικογένεια» του είπε η δημοσιογράφος. «Αισθάνομαι λίγο ως παππούς» της απάντησε εκείνος.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ταξίαρχος εν αποστρατεία είχε συνεργαστεί για αρκετά χρόνια με την Αγγελική Νικολούλη. Από το 2016 έως το 2022 ήταν εξωτερικός συνεργάτης της εκπομπής «Φως στο Τούνελ». Η συνεργασία τους σταμάτησε όταν ήρθε η πρόταση από το Star, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν φήμες για τις σχέσεις τους.

«Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας. Οι κακοπροαίρετοι μπορεί να λένε οτιδήποτε. Με την Αγγελική τηλεφωνιόμαστε και μιλάμε», είχε ξεκαθαρίσει ο Θανάσης Κατερινόπουλος σε συνέντευξή του.

Η επιστροφή του στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη στο Mega προκάλεσε έναν μικρό χαμό στο Twitter, με τους χρήστες να αποθεώνουν. «Γύρισε στο σπίτι του το είδωλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ένας χρήστης του Twitter. «Κατερινόπουλε άρχοντα, πάρε μας τα υπάρχοντα», σχολίασε κάποιος άλλος.