Ξέσπασμα Ευαγγελάτου για τη διαχείριση της κακοκαιρίας: «Δεν μπορούμε να σιωπούμε άλλο, κάτι δεν πάει καθόλου καλά!» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ξέσπασμα Ευαγγελάτου για τη διαχείριση της κακοκαιρίας: «Δεν μπορούμε να σιωπούμε άλλο, κάτι δεν πάει καθόλου καλά!» (vid)
Ο δημοσιογράφος μετά την ζωντανή σύνδεση «εξερράγη» και μίλησε σε έντονο ύφος.

Το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel από την χώρα μας ήταν καταστροφικό, με αρκετές περιοχές να μετράνε νεκρούς και πληγές.

Στην εκπομπή του Mega «Live News» προβλήθηκαν μαρτυρίες κατοίκων της Λάρισας, του Βόλου και της Καρδίτσας.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος μετά την ζωντανή σύνδεση ξέσπασε τονίζοντας σε έντονο ύφος πως έχουν γίνει λάθη και πως η αντίδραση των αρμόδιων ήταν αργή.

«Με σοκάρουν όλα αυτά, όπως όλους μας και με τρομάζει -δεν θα διστάσω να το πω ούτε θα το κρύψω- αυτό που είπε αυτή η γυναίκα, ότι υπάρχει φόβος για πολλά θύματα. Σε κάθε γειτονιά, είπε αυτό που είπε. Μακάρι να μην γίνει και μακάρι να μην είναι έτσι. Αλλά βήμα-βήμα θα το δούμε. Υπήρξε πολύ μεγάλη καθυστέρηση, σε πολλά επίπεδα, δεν είναι ίσως η ώρα να πούμε όλα αυτά που πρέπει να πούμε. Αλλά δεν μπορούμε πια να σιωπούμε άλλο, έτσι; Αργή αντίδραση, μετά τις φωτιές, τα νερά. Κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Καθόλου καλά όμως!», τόνισε ο δημοσιογράφος.