Η Γερμανού σε Βαρβιτσιώτη για Αντώνη: «Όταν δω τους θύτες βαθιά στη φυλακή, τότε θα δεχτώ την συγγνώμη, ήταν έγκλημα»

Επιμέλεια: Newsroom
Η Γερμανού σε Βαρβιτσιώτη για Αντώνη: «Όταν δω τους θύτες βαθιά στη φυλακή, τότε θα δεχτώ την συγγνώμη, ήταν έγκλημα»
Η παρουσιάστρια σχολίασε την ανάρτηση του υπουργού, σχετικά με τις δηλώσεις του για το τραγικό συμβάν της δολοφονίας του Αντώνη.

Αντιδράσεις έχουν προκληθεί μετά την δήλωση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, σχετικά με την δολοφονία του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά.

Στην χθεσινή του δήλωση υποστήριξε πως μαζί με την οικογένεια του 36χρονου Αντώνη θρηνούν και οι οικογένειες των συλληφθέντων μελών του πληρώματος οι οποίοι θα δουν τους δικούς τους να κατηγορούνται για τη δολοφονία.

Ωστόσο, ζήτησε συγγνώμη στην συνέχεια, και σήμερα έκανε ξανά λόγο για παρερμηνεία της δήλωσής του.

Μάλιστα, ο υπουργός έκανε και ανάρτηση στην οποία ζητάει συγγνώμη με την Ναταλία Γερμανού να την σχολιάζει.

Αναρτήσεις

«Ζητώ συγγνώμη αν άθελά μου με λανθασμένη διατύπωση, ενδεχομένως κάποιοι εξέλαβαν την καταδίκη μου προς το περιστατικό και την ανάγκη διαλεύκανσής του, ως εξίσωση του θύματος με τον θύτη. Ο Αντώνης και η οικογένειά του είναι τα μεγάλα θύματα αυτής της τραγωδίας», έγραψε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε κάτω από την ανάρτηση του υπουργού: «Εγώ την "ακούω" τη συγνώμη κύριε Υπουργέ κι όταν δω τους θύτες του Αντώνη (φανερούς και αφανείς) βαθιά χωμένους στη φυλακή -ΒΑΘΙΑ όμως, θα τη δεχτώ κιόλας. Ήταν έγκλημα, όχι ατύχημα».