Ρωσία: Τα κέρατα κατσίκας πιάστηκαν σε καλώδια με αποτέλεσμα να βρίσκεται στον αέρα για ώρες

Επιμέλεια: Newsroom
Ρωσία: Τα κέρατα κατσίκας πιάστηκαν σε καλώδια με αποτέλεσμα να βρίσκεται στον αέρα για ώρες
Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε ένα ρωσικό χωριό, τραβώντας την προσοχή των έκπληκτων θεατών και προκαλώντας μια γρήγορη επιχείρηση διάσωσης.

Σε μια σκηνή που μόνο ως παράξενη μπορεί να χαρακτηριστεί, μια κατσίκα βρέθηκε σε απροσδόκητη δυσχερή θέση, όταν τα κέρατά της μπλέχτηκαν με ένα καλώδιο ρεύματος, αφήνοντάς την να αιωρείται αβοήθητη στον αέρα.

Το περίεργο περιστατικό συνέβη καθώς ένα τριώροφο φορτηγό, που συνήθως αναφέρεται ως τριώροφο, διέσχιζε το χωριό. Σε μια ατυχή τροπή των γεγονότων, η κατσίκα, σκαρφαλωμένη στην κορυφή του ανοιχτού μεταφορέα του φορτηγού, βρήκε τα κέρατά της να παγιδεύονται ακούσια σε ένα χαμηλά κρεμασμένο καλώδιο. Το αποτέλεσμα ήταν ένα σουρεαλιστικό και κωμικό θέαμα, μια κατσίκα που αιωρούνταν στη μέση της αιώρησης, σαν να βρισκόταν σε έναν ιδιόρρυθμο χορό με τα ηλεκτροφόρα καλώδια.

Οι περαστικοί έμειναν έκπληκτοι καθώς παρακολουθούσαν την απροσδόκητη εναέρια απόδραση της κατσίκας. Το χωριό, συνήθως ένα ήσυχο σκηνικό για την καθημερινή ζωή, έγινε ξαφνικά η σκηνή αυτού του παράξενου περιστατικού, με ψίθυρους δυσπιστίας και αυθόρμητα γέλια να αντηχούν στον αέρα.

Ευτυχώς, η ιστορία πήρε μια συμπονετική τροπή. Καθώς διαδόθηκε η είδηση της ασυνήθιστης εμπλοκής της κατσίκας, ξεκίνησε γρήγορα μια αποστολή διάσωσης. Οι τοπικές αρχές και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανέφεραν ότι έγιναν προσπάθειες να κατεβάσουν με ασφάλεια την κατσίκα από την εναέρια δυσχερή θέση της.