Ο επιστημονικός λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να έχετε την οδοντόβουρτσά σας στο μπάνιο

Ο επιστημονικός λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να έχετε την οδοντόβουρτσά σας στο μπάνιο
Το να κρατάτε την οδοντόβουρτσά σας στο μπάνιο είναι προφανώς μια εξαιρετικά κακή ιδέα και υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος γι' αυτό

Αν διατηρείτε την οδοντόβουρτσά σας στο μπάνιο, ίσως να μην είναι η καλύτερη ιδέα, καθώς μπορεί να είναι μονόδρομος για να επικαλυφθούν οι τρίχες της με κάθε είδους πράγματα που δεν θα θέλατε στο στόμα σας.

Το να τρίβετε τα δόντια σας δύο φορές την ημέρα είναι ένας πολύ χρήσιμος τρόπος για να αποφύγετε τη «σήψη» τους. Το πρόβλημα είναι ότι αφού (πιθανότατα) χρησιμοποιείτε την οδοντόβουρτσά σας στο μπάνιο, που την αφήνετε μετά...

Το να κρατάτε την οδοντόβουρτσά σας στο μπάνιο είναι προφανώς μια εξαιρετικά κακή ιδέα και υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος γι' αυτό - είναι επειδή εκεί μέσα υπάρχει πιθανώς μια τουαλέτα.

Όσο κι αν υπερηφανεύεστε ότι κρατάτε τα πράγματα καθαρά εκεί μέσα κάθε φορά που τραβάτε το καζανάκι, προκαλεί κάτι που ονομάζεται "σιντριβάνι κοπράνων", το οποίο λούζει τη γύρω περιοχή με σωματίδια από οτιδήποτε έχει βρεθεί στη λεκάνη.

Ο γύρω χώρος βρέχεται από το «σιντριβάνι κοπράνων» και μικροσκοπικά σταγονίδια από ούρα και βρωμόνερα και ό,τι άλλο έχει εναποτεθεί στην τουαλέτα σας ψεκάζονται παντού... Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα μικρά σταγονίδια θα πάνε και στην οδοντόβουρτσά σας, την οποία στη συνέχεια θα βάλετε στο στόμα σας.

Η συμβουλή των ειδικών σε αυτή την περίπτωση είναι πρώτα απ' όλα να κατεβάσετε το καπάκι της τουαλέτας για να σταματήσετε το «αόρατο σιντριβάνι» , να ψεκάζει παντού και επίσης να κρατήσετε την οδοντόβουρτσά σας κάπου αλλού.