Ο Gene Simmons των Kiss επιβεβαίωσε πως έχει κοιμηθεί με 5.000 γυναίκες

Ο Gene Simmons των Kiss επιβεβαίωσε πως έχει κοιμηθεί με 5.000 γυναίκες
Ο Simmons είναι εδώ και καιρό γνωστός για τον ροκ σταρ τρόπο ζωής του και τα αμφιλεγόμενα σχόλιά του, αλλά αυτή η τελευταία αποκάλυψη έχει σίγουρα προκαλέσει αίσθηση.

Ο Gene Simmons, ο θρυλικός μπασίστας και συν-τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος Kiss, επιβεβαίωσε ότι έχει κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες στη ζωή του. Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην εφημερίδα The Sun, ενώ το συγκρότημα βρισκόταν στην αποχαιρετιστήρια περιοδεία του.

Ο Simmons είναι εδώ και καιρό γνωστός για τον ροκ σταρ τρόπο ζωής του και τα αμφιλεγόμενα σχόλιά του, αλλά αυτή η τελευταία αποκάλυψη έχει σίγουρα προκαλέσει αίσθηση. Στη συνέντευξη δήλωσε: «Ο πραγματικός καταγεγραμμένος αριθμός των συντρόφων είναι γύρω στις 4.800, δεν πιστεύω στην υπερβολή». Ωστόσο, στη συνέχεια πρόσθεσε ότι ο πραγματικός αριθμός θα μπορούσε να είναι πιο κοντά στις 5.000».

Ο Simmons, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του Σάνον Τουίντ εδώ και σχεδόν 10 χρόνια, έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι την έχει απατήσει στο παρελθόν. Έχει επίσης μιλήσει ανοιχτά για την άποψή του σχετικά με το σεξ, δηλώνοντας ότι το βλέπει ως σωματική πράξη και όχι ως συναισθηματική.

Αν και η αποκάλυψη του Simmons μπορεί να μην αποτελεί σοκ για κάποιους θαυμαστές, σίγουρα έχει προκαλέσει μια συζήτηση σχετικά με την προσωπική του ζωή και τον αντίκτυπο που είχε στην καριέρα του. Κάποιοι τον επαίνεσαν για την ειλικρίνειά του, ενώ άλλοι τον επέκριναν για τη συμπεριφορά του και το μήνυμα που στέλνει στους θαυμαστές του.