Η σπάνια τετράποδη κότα που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του διαδικτύου

Επιμέλεια: Newsroom
Η σπάνια τετράποδη κότα που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του διαδικτύου
Ένα σπάνιο τετράποδο κοτόπουλο στην Αυστραλία βρήκε νέο σπίτι αφού διασώθηκε από μια ομάδα φιλόζωων.

Ένα σπάνιο τετράποδο κοτόπουλο στην Αυστραλία βρήκε νέο σπίτι αφού διασώθηκε από μια ομάδα φιλόζωων. Το κοτόπουλο, το οποίο γεννήθηκε με ένα επιπλέον ζευγάρι πόδια, εγκαταλείφθηκε από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του και αφέθηκε στην τύχη του.

Το κοτόπουλο, το οποίο ονομάστηκε Lucky, βρέθηκε να περιπλανιέται στους δρόμους από μια ομάδα φιλόζωων που είχαν αναλάβει την αποστολή να σώσουν εγκαταλελειμμένα και κακοποιημένα ζώα. Η Lucky ήταν σε άθλια κατάσταση, αδύναμη και υποσιτισμένη, και ήταν σαφές ότι δεν θα επιβίωνε για πολύ μόνη της.

Οι διασώστες πήραν τη Lucky και της έδωσαν τη φροντίδα και την προσοχή που χρειαζόταν για να αναρρώσει. Έμειναν έκπληκτοι από τη μοναδική της κατάσταση και γρήγορα την ερωτεύτηκαν. Ήξεραν ότι έπρεπε να της βρουν ένα νέο σπίτι όπου θα μπορούσε να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της με άνεση και ασφάλεια.

Ευτυχώς, δεν χρειάστηκε να ψάξουν πολύ για ένα νέο σπίτι για την Lucky. Ένας ντόπιος αγρότης, ο οποίος είχε εμπειρία στη φροντίδα ζώων με ειδικές ανάγκες, άκουσε για την ιστορία της Lucky και προσφέρθηκε να την αναλάβει. Ο αγρότης διέθετε ένα μεγάλο αγρόκτημα με άφθονο χώρο για να περιφέρεται η Lucky και να ζει μια ευτυχισμένη ζωή.

Η Lucky εγκαταστάθηκε στο νέο της σπίτι και ευδοκιμεί υπό τη φροντίδα του αγρότη. Έχει γίνει μάλιστα κάτι σαν τοπική διασημότητα, με τους ανθρώπους να έρχονται από παντού για να δουν το σπάνιο τετράποδο κοτόπουλο. Η Lucky είναι μια απόδειξη της ανθεκτικότητας των ζώων και της καλοσύνης των ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη.

Λευκός Πύργος, Λαδάδικα και βραδινή ζωή στη Θεσσαλονίκη! - Tips by Markos E19