Εξαφάνιση - θρίλερ δύο γυναικών στη Θεσσαλονίκη

Επιμέλεια: Newsroom
Εξαφάνιση - θρίλερ δύο γυναικών στη Θεσσαλονίκη
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση δύο γυναικών από την περιοχή της Ευκαρπίας.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση δύο γυναικών από την περιοχή της Ευκαρπίας, στη Θεσσαλονίκη. Για την εξαφάνισή τους το “Χαμόγελο του Παιδιού” εξέδωσε missing alert, αναφέροντας μάλιστα πως «υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο».

1

Όπως ανακοίνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», στις 19.03.2023, άγνωστη ώρα, εξαφανίστηκαν από την περιοχή της Θεσσαλονίκης η Θεοδοσία Φούρναρη, 51 ετών και η Ευαγγελία Σμυρνιού, 24 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ενηλίκων, σήμερα, 03.04.2023, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας τους, καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η Θεοδοσία Φούρναρη, έχει ύψος 1,60, είναι 50 κιλά, έχει καστανά μάτια και σκούρα σγουρά μαύρα μαλλιά. Η Ευαγγελία Σμυρνιού, έχει ύψος 1,70, είναι 65 κιλά, έχει μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά. Φοράει γυαλιά μυωπίας.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.