H ελληνική λεπτομέρεια στο φινάλε του Murder Mystery 2 «φέρνει» το Χόλιγουντ στην Αθήνα

H ελληνική λεπτομέρεια στο φινάλε του Murder Mystery 2 «φέρνει» το Χόλιγουντ στην Αθήνα
H νούμερο ένα ταινία του Netflix αυτή τη στιγμή διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο την Ελλάδα. Ακολουθούν SPOILERS.

Από τις 31 Μαρτίου που «έσκασε» στο Netflix η ταινία Murder Mystery 2, σχεδόν ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθεί τη συνέχεια των περιπετειών της Τζένιφερ Άνιστον και του Άνταμ Σάντλερ, οι οποίοι προσπαθούν να διαλευκάνουν ένα έγκλημα. Mε γυρίσματα σε Παρίσι και Χαβάη, αλλά και με ένα αρκετά ενδιαφέρον καστ, η παραγωγή της streaming πλατφόρμας «δικαίωσε» τις προσδοκίες και προσέφερε δράση, μυστήριο, αλλά και κωμικές καταστάσεις.

Το δίδυμο Άνιστον – Σάντλερ φαίνεται ότι έχει απόλυτη χημεία, κάτι που καταλάβαμε από την πρώτη κιόλας ταινία που σάρωσε στο Netflix, και μετά και την επιτυχία του Murder Mystery 2 είναι δεδομένο πως η πλατφόρμα θα επιδιώξει να γυρίσει και μια τρίτη ταινία, στην οποία θα πρωταγωνιστεί το ζεύγος Σπιτς.

Πού θα διαδραματίζεται η κεντρική ιστορία της – πιθανής – τρίτης ταινίας; Κάτι μας λέει ότι θα υπάρχει έντονο ελληνικό στοιχείο, μιας και στο φινάλε – ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΠΟΙΛΕΡ – του Murder Mystery 2 βλέπουμε τον Νικ και την Όντρι να βρίσκονται σε ένα ελικόπτερο και να πετούν πάνω από την Ακρόπολη.

Εκεί, λοιπόν, ο πιλότος του ελικοπτέρου τούς κλέβει μια τσάντα με 10 εκατομμύρια ευρώ και η σκηνή κόβεται απότομα. Κάτι μας λέει ότι αν το Netflix αποφασίσει τελικά να συνεχιστεί η ιστορία, τότε η τρίτη ταινία θα ξεκινήσει από το σημείο ακριβώς που σταμάτησε η δεύτερη. Και τότε σίγουρα θα πρέπει να δούμε μερικά πλάνα από τον τόπο, όπου έγινε το συγκεκριμένο σκηνικό.

Φυσικά, δε θα είναι η πρώτη φορά που κάποιο ελληνικό μέρος θα προβάλλεται στο Netflix. Πριν μερικούς μήνες άλλωστε ολόκληρος ο πλανήτης παρακολούθησε μια άλλη ταινία μυστηρίου, το Knives Out 2, με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του ντετέκτιβ. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι στο Netflix βρίσκεται και το Maestro (Maestro In Blue για το εξωτερικό) του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.