Η μιξολογία στην εποχή της τεχνολογίας: Το πρώτο ρομπότ bartender στον κόσμο (vid)

Η μιξολογία στην εποχή της τεχνολογίας: Το πρώτο ρομπότ bartender στον κόσμο (vid)
Αυτό το καινοτόμο μηχάνημα μπορεί να αναμειγνύει και να σερβίρει ένα ευρύ φάσμα κοκτέιλ με την ακρίβεια και την ταχύτητα ενός επαγγελματία μπάρμαν.

Αν είστε οπαδός των κοκτέιλ, ήρθε η ώρα να μάθετε ότι ο πρώτος ρομποτικός μπάρμαν στον κόσμο είναι τώρα εδώ για να σας σερβίρει! Αυτό το καινοτόμο μηχάνημα μπορεί να αναμειγνύει και να σερβίρει ένα ευρύ φάσμα κοκτέιλ με την ακρίβεια και την ταχύτητα ενός επαγγελματία μπάρμαν.

Ο ρομποτικός μπάρμαν είναι το τελευταίο δημιούργημα μιας ομάδας λάτρεις της τεχνολογίας που θέλησε να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο βιώνουμε τα ποτά. Σχεδίασαν ένα μηχάνημα που μπορεί να αναμειγνύει και να σερβίρει κοκτέιλ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, χρησιμοποιώντας μια σειρά προηγμένων αισθητήρων και αλγορίθμων.

Ο ρομποτικός μπάρμαν είναι κατασκευασμένος με κομψό, φουτουριστικό σχεδιασμό που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας. Διαθέτει μια σειρά από βραχίονες και αισθητήρες που μπορούν να πάρουν διαφορετικούς τύπους μπουκαλιών, ποτηριών και να τα χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν ένα ευρύ φάσμα νόστιμων κοκτέιλ.

Για να χρησιμοποιήσετε το ρομποτικό μπάρμαν, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε το κοκτέιλ που επιθυμείτε από ένα ψηφιακό μενού και το μηχάνημα θα αναλάβει τα υπόλοιπα. Θα μετρήσει τα συστατικά, θα τα αναμείξει και θα χύσει το κοκτέιλ σε ένα ποτήρι, όλα αυτά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του ρομποτικού μπάρμαν είναι η ικανότητά του να προσαρμόζει κοκτέιλ με βάση τις προτιμήσεις σας. Αν σας αρέσουν τα δυνατά ποτά σας, το μηχάνημα θα προσθέσει περισσότερο αλκοόλ. Αν προτιμάτε τα κοκτέιλ σας πιο γλυκά, θα προσθέσει περισσότερη ζάχαρη. Αυτό το επίπεδο προσαρμογής είναι ασύγκριτο από οποιονδήποτε ανθρώπινο μπάρμαν.


Ο ρομποτικός μπάρμαν κάνει ήδη θραύση στη βιομηχανία κοκτέιλ, με πολλά μπαρ και εστιατόρια να επενδύουν στην τεχνολογία αυτή για να προσφέρουν στους πελάτες τους μια μοναδική εμπειρία. Το μηχάνημα έχει αποδειχθεί ότι έχει επιτυχία με τους πελάτες που λατρεύουν την ευκολία, την ταχύτητα και την ακρίβεια του ρομπότ μπάρμαν.