Χαμός στον αέρα του ΣΚΑΪ με τον Μαυροειδάκο για τον οδηγό του γερανού τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Newsroom
Χαμός στον αέρα του ΣΚΑΪ με τον Μαυροειδάκο για τον οδηγό του γερανού τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας
Ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Ευστράτιο Μαυροειδάκο και τη Ματίνα Παγώνη με αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

Ένταση επικράτησε ανάμεσα στη Ματίνα Παγώνη και τον Στράτο Μαυροειδάκο το πρωί της Δευτέρας(20/03) στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ. Αφορμή στάθηκε η συμπεριφορά του αστυνομικού που οδηγούσε τον γερανό στην Ακαδημίας και πάτησε γκάζι με αποτέλεσμα να εκσφενδονιστεί διαδηλωτής που βρισκόταν στο σημείο και να κινδυνεύσουν άλλοι.

Ο γγ ειδικών φρουρών Αττικής υποστήριξε για ακόμα μία φορά πως ο οδηγός συμπεριφέρθηκε «άκρως επαγγελματικά», κάτι που ενόχλησε την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, η οποία τον ρώτησε «αν ήταν το παιδί σας εκεί και περνούσε αυτό το φορτηγό με αυτή την ταχύτητα τι θα κάνατε;».

Τότε ο Στράτος Μαυροειδάκος απάντησε: «Tι λέτε κυρία Παγώνη! Άριστα έκανε ο συνάδελφος! Αντιεξουσιαστές πήγαν να τον εγκλώβίσουν, να τον κάψουν και χτύπησε τους κάδους για να φύγει. Δεν στράφηκε εναντίον κανενός. Τώρα θα ήταν στο 401 και ο γερανός που πληρώνετε εσείς και εγώ θα καιγότανε», ενώ υποστήριξε για ακόμα μία φορά πως ο οδηγός του γερανού συμπεριφέρθηκε «άκρως επαγγελματικά» με την κ. Παγώνη να συμπληρώνει: «δεν είναι δυνατόν να περνάς με αυτή την ταχύτητα».