Απίστευτες εικόνες στις ΗΠΑ: Χιονοθύελλα προκάλεσε καραμπόλα με περισσότερα από 50 οχήματα (vid)

Newsroom
Απίστευτες εικόνες στις ΗΠΑ: Χιονοθύελλα προκάλεσε καραμπόλα με περισσότερα από 50 οχήματα (vid)
Χάος στον αυτοκινητόδρομο I-96 στο Μίσιγκαν μετά από καραμπόλα στην οποία ενεπλάκησαν περισσότερα από 50 αυτοκίνητα. Αναφορές για μικροτραυματισμούς οδηγών.

Σε μία απίστευτη καραμπόλα λόγω χιονοθύελλας ενεπλάκησαν περισσότερα από 50 οχήματα, με τις αναφορές να κάνουν λόγο ακόμα και για σχεδόν 100 οχήματα, στον αυτοκινητόδρομο I-96 στην επαρχία Ionia το Σάββατο (18/03), στο δυτικό Μίσιγκαν των ΗΠΑ, σύμφωνα με την Αστυνομία της Πολιτείας του Μίσιγκαν.

Η καραμπόλα σημειώθηκε σε μια έκταση πέντε μιλίων στην ανατολική Interstate 96 κοντά στη λεωφόρο Grand River και την Portland Road στο Πόρτλαντ, που βρίσκεται στην κομητεία Ionia, περίπου 26 μίλια βορειοδυτικά του κέντρου του Lansing, σύμφωνα με την κρατική αστυνομία.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Detroit News, αναφέρθηκαν τραυματισμοί από τις συγκρούσεις, χωρίς ωστόσο κάτι σοβαρό. Η Πυροσβεστική Αρχή της Περιοχής του Πόρτλαντ ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στο Facebook το συμβάν, γράφοντας «επιχειρούμε σε ένα τροχαίο ατύχημα με 50+ οχήματα στο I96. Αποφύγετε τον αυτοκινητόδρομο».