Οι ουρανοί άνοιξαν στη Κίνα αλλά αντί για νερό έριξε φύλλα (vid)

Newsroom
Οι ουρανοί άνοιξαν στη Κίνα αλλά αντί για νερό έριξε φύλλα (vid)
Ένα βίντεο που έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τα αυτοκίνητα στο Πεκίνο να είναι γεμάτα, με φύλλα. Ο κόσμος μπερδεύτηκε και θεώρησε πως έβρεξε σκουλήκια.

Μια βροχή από «σκουλήκια» πλημμύρισε το Πεκίνο αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο. Όπως ήταν φυσικό αρκετοί ήταν αυτοί που παραξενεύτηκαν με το θέαμα, καθώς στην πρώτη όψη φαίνεται πως είναι χιλιάδες σκουλήκια.

Οι κάτοικοι του Πεκίνου ενημερώθηκαν ότι συνιστάται να εγκαταλείψουν το σπίτι τους με ομπρέλες, ενώ οι κινεζικές αρχές δεν έχουν ακόμη αποκαλύψει τον λόγο πίσω από το παράξενο φαινόμενο, ανέφερε η Daily Star.

Ορισμένοι λένε ότι τα «σκουλήκια» θα μπορούσαν να είναι τα λουλούδια της λεύκας, τα οποία συχνά συγχέονται με κάμπιες και άλλα πλάσματα που μοιάζουν με σκουλήκια. Μια άλλη θεωρία ταυτίζει το παράξενο φαινόμενο με την έναρξη της αποκάλυψης. «Καθώς η θερμοκρασία αυξάνεται και το έδαφος αρχίζει να ξεπαγώνει, εμφανίζονται γαιοσκώληκες που προαναγγέλλουν την επιστροφή του κοκκινολαίμη» αναφέρει το Farmer's Almanac.

Το επιστημονικό περιοδικό του δικτύου Mother Nature Network αφήνει να εννοηθεί ότι τέτοια περιστατικά με τα ζώα συμβαίνουν μετά από μια καταιγίδα, όπου τα ζωύφια παρασύρονται χιλιόμετρα μακριά από έναν ισχυρό άνεμο ή μια δίνη.