Νίκος Κοκλώνης: «Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας, τώρα είμαι παρουσιαστής»

Newsroom
Νίκος Κοκλώνης: «Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας, τώρα είμαι παρουσιαστής»
Ο παρουσιαστής - επιχειρηματίας αποφάσισε να τοποθετηθεί, σχετικά με την υπόθεση που τον αφορά τις τελευταίες μέρες, όπου δημοσίευμα τον εμπλέκει σε υπόθεση που σχετίζεται με ξέπλυμα χρήματος.

Μέσα από το J2US ήρθε ο Νίκος Κοκλώνης, το βράδυ τους Σαββάτου (25/02), στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και το πρόγραμμα του Alpha. Ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής θέλησε στην έναρξη του σόου να κάνει μια έμμεση, πρώτη, αναφορά στο θέμα που ήρθε τα τελευταία 24ωρα στην επικαιρότητα και αφορά το πρόσωπο του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοκλώνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Καλώς ήρθατε κυρίες και κύριοι στο μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης. J2US, τέτοιο πάρτι δεν θα ξαναβρείτε πουθενά και είμαστε καλώς ή κακώς η γιορτή του Σαββάτου και θα παραμείνουμε γιορτή. Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε μαζί σας το πιο ξέφρενο βράδυ της αποκριάς. Το Σαββατοκύριακο, βέβαια, του καρναβαλιού ξεκίνησε για εμάς νωρίτερα, εμείς όμως εδώ τις μάσκες τις φοράμε μόνο για τάκτ».

«Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας. Τώρα έχουμε πάρτι, είμαι παρουσιαστής και έχουμε και 18 ζευγάρια μαζί με τον Τόνι Σφήνο και πολλά πολλά ακόμα» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Νίκος Κοκλώνης στον αέρα του J2US, μέσα από το πρόγραμμα του Alpha, το βράδυ του Σαββάτου. «Ως σωστός, λοιπόν, οικοδεσπότης θέλω να υποδεχτώ τους αγαπημένους μου κριτές που μπήκαν με τον δικό τους τρόπο στο κλίμα των Αποκριών».