Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε τον λόγο που «έκοψε» τον Γιάννη Πλούταρχο από την εκπομπή του: «Κορόιδευε τον Σταύρο Κουγιουμτζή» (vid)

Newsroom
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε τον λόγο που «έκοψε» τον Γιάννη Πλούταρχο από την εκπομπή του: «Κορόιδευε τον Σταύρο Κουγιουμτζή» (vid)
Τον λόγο που ήρθε σε ρήξη με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον «έκοψε» από την εκπομπή «Στην υγειά μας» αποκάλυψε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και την κυπριακή τηλεόραση παραχώρησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους λόγους της «κόντρας» του με τον Γιάννη Πλούταρχο.

«Εγώ όταν θυμώνω, θυμώνω και τελειώνει. Δηλαδή έτσι είμαι. Τραβάω ένα Χ και δεν επανέρχομαι ποτέ. Έγινε κάτι και θύμωσα, όχι με μένα αλλά με έναν πολύ αγαπημένων όλων μας άνθρωπο. Τον Σταύρο Κουγιουμτζή. Κάτι έγινε, ήταν να έρθει, τον κορόιδευε, τον έκανε, τον έρανε και θύμωσα εγώ πολύ. Είπα πως «δεν μπορεί να κάνεις στον Σταύρο Κουγιουμτζή, εσύ, αυτή την κασκαρίκα» και είπα τέλος. Χ», ανέφερε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Τον είχε ζητήσει ο Σταύρος. συμφώνησα εγώ αφού είναι δικά του τα τραγούδια, τον πήρε ο ίδιος τηλέφωνο, είπε «βεβαίως, βεβαίως» και μετά εξαφανίστηκε. Κορόιδευε. Και λέω το να κοροϊδέψεις εμένα, τι με νοιάζει αλλά τον Σταύρο Κουγιουμτζή, ρε φίλε; Επειδή δεν είναι πια στα πράγματα και δεν πρόκειται να σου γράψει τραγούδια;» πρόσθεσε, με νόημα ο ηθοποιός.