Η μεγαλύτερη μπανάνα στο κόσμο που έχει ταρακουνήσει το διαδίκτυο

Newsroom
Η μεγαλύτερη μπανάνα στο κόσμο που έχει ταρακουνήσει το διαδίκτυο
Ένας φωτογράφος απαθανάτισε μια τεράστια μπανάνα και αποφάσισε να την δημοσιεύσει στο διαδίκτυο. Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά την είχαν δεί ένα εκατομμύριο άνθρωποι.

Μια γιγάντια μπανάνα κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καθώς έχει προκαλέσει την απορία εκατομμυρίων ανθρώπων. Η γιγάντια μπανάνα έχει κατακτήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes.

Στην πραγματικότητα, οι μπανάνες κατατάσσονται στην κατηγορία των μούρων, γεγονός που καθιστά αυτό το φρούτο το μεγαλύτερο φουσκωμένο μούρο που έχετε δει ποτέ.

Μόνο στο θέαμα οι χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να σχολιάσουν. Μια αγνή ψυχή σχολίασε: «Ουάου, αυτή είναι μια μεγάλη μπανάνα! Πιθανότατα θα μπορούσατε να φτιάξετε πολύ μπανανόψωμο με αυτή».

Σύμφωνα με το African Food Network, αυτή η ποικιλία παράγει τεράστιους, ευθείς καρπούς με αμυλώδη υφή, και παρόλο που μπορεί να καταναλωθεί ωμή, χρησιμοποιείται κυρίως για μαγείρεμα στη Βιρμανία, την Ταϊλάνδη, τη νότια Ινδία και την Ανατολική Αφρική.

.Ωστόσο, μπορεί να εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι το bluggoe δεν είναι καν το μεγαλύτερο μπανανόπουλο εκεί έξω. Το μεγαλύτερο είδος είναι η γιγαντιαία ορεινή μπανάνα, που προέρχεται από τα τροπικά ορεινά δάση της Νέας Γουινέας.

Σύμφωνα με τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες, ο κύριος κορμός του δέντρου φτάνει τακτικά σε ύψος τα 15 μέτρα.