Χάος σε λούνα παρκ με τρενάκι: Σταμάτησε στην μέση της διαδρομής (vid)

Newsroom
Χάος σε λούνα παρκ με τρενάκι: Σταμάτησε στην μέση της διαδρομής (vid)
Τρομακτικές πρέπει να θεωρούνται οι στιγμές που βίωσαν επισκέπτες του λούνα παρκ, καθώς στο τρενάκι που επέβαιναν σταμάτησε ξαφνικά στην μέση της διαδρομής.

Ένα τρομακτικό γεγονός έλαβε μέρος σε λούνα παρκ στην Αυστραλία, καθώς το τρενάκι του «τρόμου», σταμάτησε ξαφνικά στην μέση της διαδρομής, αφήνοντας τους επιβάτες αρκετή ώρα στον αέρα.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του αυστραλιανού μέσου στο Twitter δείχνει την σοκαριστική στιγμή, που σταμάτησε το τρένο. Οι επιβάτες ούρλιαζαν και φώναζαν στους υπαλλήλους να τους κατεβάσουν γρήγορα.

Αφού οι επιβάτες αντιλήφθηκαν πως δεν πρόκειται να κατέβουν γρήγορα άνοιξαν τις ομπρέλες τους, καθώς ο ήλιος τους προκάλεσε πονοκέφαλο. Οι υπάλληλοι έτρεχαν έντρομοι να βρουν λύση, ώστε να απαλλάξουν τους επιβάτες από το μαρτύριο.

Μετά από μελέτες που έγιναν, έδειξαν πως η αιτία που προκάλεσε το γεγονός ήταν το πρόγραμμα που βρίσκονταν πίσω από τον έλεγχο της ταχύτητας του τρένου. Οι υπεύθυνοι θα βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης, καθώς δεν υπήρξε ο αντίστοιχος έλεγχος του παιχνιδιού.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί το γεγονός ότι το λουνα παρκ ιδρύθηκε το 2021 και αξίζει 50 εκατομμύρια δολάρια. Το συγκεκριμένο τρένο είναι κατασκευασμένο από ξύλο και μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα μέχρι και 80 χιλιόμετρα την ώρα.