Διαγωνισμός: «Η Πέππα: Το Γουρουνάκι» ήρθε στην ΕΟΝ!

Newsroom
Διαγωνισμός: «Η Πέππα: Το Γουρουνάκι» ήρθε στην ΕΟΝ!
1 μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα 4ημερο ταξίδι στην Αγγλία για 4 άτομα, με όλα τα έξοδα πληρωμένα και πάσο 2 ημερών για το πάρκο Paultons Park Home of Peppa Pig World.

H δημοφιλής σειρά για τα παιδιά «Η Πέππα: Το Γουρουνάκι», έρχεται τον Δεκέμβριο στην ΕΟΝ On Demand και χαρίζει πλούσια δώρα! Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου και λήγει το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου.

Συνολικά θα αναδειχθούν 16 νικητές με τον 1ο μεγάλο τυχερό να κερδίζει:

  • 4ημερο ταξίδι στην Αγγλία για 4 άτομα με όλα τα έξοδα πληρωμένα (ξενοδοχείο και αεροπορικά εισιτήρια)
  • Πάσο 2 ημερών για το πάρκο Paultons Park Home of Peppa Pig World

Το Paultons Park Home of Peppa Pig World είναι ένα πάρκο ψυχαγωγίας που βασίζεται στον αγαπημένο χαρακτήρα των παιδιών, «Η Πέππα: Το Γουρουνάκι». Βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Νew Forest, κοντά στο χωριό Ower, στο Hampshire της Αγγλίας και διαθέτει πάνω από 70 δραστηριότητες και αξιοθέατα για όλες τις ηλικίες

Επιπλέον, 15 νικητές θα έχουν την ευκαιρία κερδίσουν αυθεντικά σετ παιχνιδιού «Η Πέππα: Το Γουρουνάκι», από τη Hasbro.

Δήλωσε συμμετοχή στο nova.gr συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής. Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος στην κλήρωση για το ταξίδι θα πρέπει να είναι συνδρομητές σε συνδρομητική ραδιοτηλεοπτική υπηρεσία Nova, EON ή ΕΟΝ+ και να έχουν ενεργοποιήσει τη σχετική υπηρεσία μέχρι την ημερομηνία κλήρωσης.

Η ΕΟΝ TV εξασφαλίζει εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό περιεχόμενο για παιδιά, με περισσότερα από 1.300 επεισόδια το χρόνο και πάνω από 200 παιδικές ταινίες. Επιπλέον, για τους σινεφίλ, η EON εξασφαλίζει περισσότερες από 350 αποκλειστικές πρεμιέρες ταινιών το χρόνο, μοναδικές σειρές, καθώς και lifestyle εκπομπές, shows και ντοκιμαντέρ. Με τη δυνατότητα θέασης On Demand, οι συνδρομητές Nova θα μπορούν να απολαύσουν σε ετήσια βάση, 500 τίτλους ταινιών, πάνω από 350 πρεμιέρες σειρών, περισσότερα από 700 επεισόδια σειρών και 500 επεισόδια από τα κανάλια FOX και Fox Life.